Рут Колева обяви датите за своето европейско турне. Изпълнителката ще посети едни от най-престижните клубове за жива музика в 13 големи градове. Заедно със своя лайф бенд, певицата ще изнесе концерти в известни клубове в Австрия, Белгия, Великобритания Франция, Унгария, Чехия, Германия, Полша и Холандия, като началото е на 22 април в популярния лондонски Hoxton Underbelly.

С новината за европейското си турне Рут се превърна в първия съвременен български изпълнител с толкова мащабни планове зад граница. Поводът е представянето на новия албум „Confidence. Truth”, който развълнува международните музикални медии, още с появата си през ноември 2017г.

Освен клубните дати, плановете на Рут за предстоящия сезон включват участия в няколко джаз фестивала –„Dnes” в Зволен, Словакия, Nisville в Сърбия и престижният лондонски „Innervsions” на 11 юли, който тази година ще даде сцена на изпълнители като Анджи Стоунд и Джордж Клинтън.

Преди дни певицата представи и специална лайв версия на песента „Didn’t I“, от представянето на албума в зала „България” заедно със Софийска филхармония. Песента разказва за носталгията и завръщането удома, след дълго отсъствие. В момента Рут работи по нов съвместен проект с Белослава, който ще бъде представен на феновете на 30 май в Маймунарника. Тогава феновете ще имат възможността да чуят на живо любимия трио-формат Рут, Миленита и Белослава.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара