Здрава, сияйна, плътна и млада кожа – непрестанен стремеж към красота, която всеки иска да притежава. Процедури, терапии и козметика – готови сме да изпробваме всичко, което би помогнало да постигнем желания резултат. В света на красотата процедурите за тяло и лице не са това, което бяха.

В стремежа си да превърне тези минути за красота в истинско преживяване за сетивата, Natura Bisse България отново предложи несравнимо изживяване чрез Bubble Pure Air.

Bubble Pure Air е затворено пространство, мини СПА център, в който дишаме 99,99% чист въздух в среда, изпълнена с по-голямо количество кислород. Благодарение на изключително чистата среда,  минутите на процедура осигуряват истинско спокойствие и релаксация за ума и тялото.

Какви са предимствата в тази необикновена среда?

Високият процент на чист въздух стимулира антиоксидантните механизми в тялото да се активират, което елиминира токсините и мъртвите клетки. В резултат – кожата е здрава и сияйна, а тялото отпочинало и пречистено.

Bubble Pure Air осигурява напълно свободна от алергени, вирусни и бактериални частици среда, което е изключително важно, особено днес, когато COVID-19 продължава да се разпространява.  Всеки външен дразнител – прах, замърсен въздух, изгарящо слънце, грим и т.н. оказва незабавен ефект върху кожата ни.

Процедурите, които се извършват в затворено пространство с висок процент чист въздух – както е Bubble Pure Air, осигуряват почти моментален ефект. Не само кожата е възвърнала енергията си, но и самият ни организъм също, благодарение на високото съдържание на кислород в балона.

„Специалистите трябва да се запознаят добре със своя клиент, да определят типа му кожа, както и състоянието ѝ в момента на ритуала“ – споделя Грети Гарсия, официален представител на Natura Bisse, Barcelona за България.

Нарича процедурата ритуал, тъй като целият процес е не просто пречистване отвън, но и отвътре. Високият процент на чист въздух енергизира тялото, докато умът почива. Ритуалите на Natura Bisse, Barcelona съчетават техники от източните философии с високо технологични проучвания. Революционната процедура – Diamond experience, се извършва от добре обучени терапевти. Цялото преживяване стимулира възстановителния процес на клетките на кожата, като в резултат тя е регенерирана, видимо озарена и с подобрен външен вид.

Както Bubble Pure Air, така и всички ритуали на Natura Bisse Barcelona представляват ненадминато луксозно изживяване, което пречиства тялото и помага за освобождаване на напрежението. Пътешествие през сетивата – така може да определим всеки един ритуал, в който се прилагат ексклузивни терапии, деликатни аромати и ефективни масажни техники. Не просто процедури – а изживяване, това е стандарт, който испанската марка налага от години, а сега повече от всякога се нуждаем не просто от релаксация на тялото, но и на ума.

Възстановяването на здравината на кожата изисква време и специална грижа, затова е важно да не рискуваме нейното добро състояние с неподходяща терапия или продукти. Точно затова е нужно преди покупката на козметика и избор на процедура да се консултираме с експерт, който може да ни насочи към подходяща терапия. Или както казват от Natura Bisse – „Всяка кожа има свой собствен глас“. Когато следваме този глас и се грижим за доброто състояние на кожата ни, тогава ще постигнем желаните резултати.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара