Транзитна Венера в Дева – да подредим летните емоции и дела

В утринните часове на 5-и септември, планетата на любовта и хармонията Венера, с точни планове и ясни мисли ще навлезе в знак Дева и ще остане там до 29-и септември.

Предстоят сериозни дни, които съвсем необходимо ще подредят летните емоции, чувства и дела.

През последния един месец, Венера щастливо се разхождаше в дома на знак Лъв. Получаваше и даваше любов, разбиране и хармония. Дните ѝ преминаваха в безгрижие, незабравими летни емоции, забавления и споделеност.

Сайтът на астролог Венета Матева

Време е старателно да консервираме всички топли моменти, които ни карат да се усмихваме и с обич да ги запазим в сърцето и душата си.

Венера в знак Дева, се налага да стъпи здраво на земята и да осъзнае края на своята отпуска. Знак Дева ще изиска от нея да бъде подредена, смирена, организирана и практична. Тя отпочинала, със сигурност не е очарована от новото положение, но пък има силите да се справи с новите предизвикателства. Периодът на Венера в знак Дева ще донесе изясняване на създадени през лятото любовни отношения и ситуации. Ще се усеща реално раздвижване в делата и бизнес отношенията. Венера като владетел на парите ще наложи нови правила и принципи за изкарване и съхранение на финанси. В дома на знак Дева има изисквания, принципи и правила за поведение и държание. Тук Венера няма да има свободата да мисли повърхностно. Това време ще ни даде възможност да подредим лични и професионални отношения, да направим анализ на това, което имаме и да структурираме отлично пътя си напред и нагоре.

Меркурий ще е ретрограден след 10-и септември в знак Близнаци. Това ще носи объркване в комуникацията и транспорта. Венера може да помогне на тази ситуация, като обръщаме внимание на детайлите, правим структура и се отнасяме към задачите си по приоритет. Не разчитайте на празни уговорки. Старайте се да имате следа чрез мейли в бизнес делата си. В личен план избирайте живите срещи пред онлайн комуникация и споделяне.

До 19-и септември, огнения младеж Марс е в конфликт с принцесата на зодиака Венера. Този спор ще ни предложи две седмици изпълнени с противоречия между нашето собствено мнение и това на околните. Ще ни се иска да пътуваме и създаваме нови контакти, но това ще е ограничено поради отговорностите и ангажиментите, които сме поели.

Положителния аспект на Венера с планетата Уран между 16-и септември и 21-и септември е възможно да развали плановете ни. Въпреки това ще ни помогне да бъдем креативни, иновативни и подредени в дела, мисли и действия. Анализирайте фактите, подредете ангажиментите си по приоритет и действайте без да се отклонявате от избрания път.

Между 20-и и 25-и септември, Венера с лицемерната подкрепа на ретроградния Меркурий ще влезе спор с Нептун. Времето ще бъде подходящо за размисъл и обмисляне на ресурса, с който разполагате. В този период бъдете наблюдателни и проверявайте фактите добре. Не се доверявайте на всеки, който умее отлично да говори и дава обещания. Очаквайте информация, която може да не ви харесва, но ще ви е полезна за бъдещи решения.

Между 21-и и 27-и септември, Плутон ще дава приятелска подкрепа на принцесата на зодиака Венера. Доверете се на това партньорство и изкоренете фалшиви приятелства и отношения. Понякога най-доброто решение е приключване на връзки, които не носят щастие на участниците в тях. Бъдете сигурни, че някой някъде търси точно вас. Освободете му място в сърцето си и бъдете готови да го посрещнете. В бизнес план времето е подходящо да прекъснете излишни дейности, които единственото, което правят е да ви отнемат време и ресурс.

На успехи и подкрепа от Венера ще се радват знаците – Телец, Рак, Дева, Скорпион и Козирог. Те могат да очакват динамика и развитие в заниманията. Възможно е плановете ви да се объркат, но бъдете сигурни, че в този момент те се подреждат по най-добрия начин за вас.

Стрелците, Близнаците и Рибите ще трябва да положат повече усилия в делата си. Успехът е гарантиран, ако бъдете упорити и не се отказвате от мечтите си. Бъдете по-търпеливи към хората които обичате. Не харчете излишно и правете повече компромиси.

Лъвовете и Везните, ще се радват на лекота, спокойствие и комфорт.

От Овните и Водолеите, периодът ще изиска отговорно отношение към поетите ангажименти и последователни действия. Следвайте начертаните си планове, адаптирайте се към промените и не се тревожете предварително за нищо.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара

Абонамент