Влезте в едно ново свободно и неподправено измерение с Gucci Flora Gorgeous Jasmine Eau de Parfum. Продължавайки историята, създадена от Gucci Flora Gorgeous Gardenia, това е вторият аромат, който се присъединява към изпълнения с радост свят на #FloraFantasy.

Заснета от артистa Петра Колинс, рекламната кампания отново е водена от мултиплатинената певица, автор и модел за подражание Майли Сайръс.

Историята #FloraFantasy

Дебютирайки през 2021 с парфюмна вода Gucci Flora Gorgeous Gardenia, историята под мотото #FloraFantasy пътува през бонбонено розов свят, изпълнен с поп препратки и kawaii* сладост. Заобиколена от цветя и пухкави животинки, Майли Сайръс ни превежда през експресивен скок на въображението, вдъхновен от вкусния аромат, показвайки моменти на чиста радост, които се превръщат във весел сън. Въплащение на своето поколение, тя говори открито за себеизразяването, оптимизма и автентичността, увличайки зрителя в анимé приключение.

Gucci Flora Gorgeous Jasmine Eau de Parfum

Gucci Flora Gorgeous Jasmine избухва със сияйна композиция, водена от жасмин Grandiflorum. Нежният букет посредством екстракция се трансформира в бляскава и скъпоценна версия на това благородно цвете и озарява сърцето и духа на Gucci Flora Gorgeous Jasmine. Смесена с базови нотки на сандалово дърво и бензоин, неговата успокояваща чувственост създава уникален отпечатък върху кожата. Вътрешната му енергията е допълнително подчертана от оптимистичните нотки на есенция мандарина и акорд магнолия, които вдъхват на аромата радостно спокойствие.

Опаковката

Вдъхновен от успокояващата сила на скъпоценния камък тюркоаз, често асоцииран с надежда и защита, този красив цвят обгръща издължения силует на флакона в подобно на сън видение. Преосмислен през погледа на Алесандро Микеле, отличителният за модната къща Flora мотив завършва дизайна с магическо докосване, превръщайки великолепния Gucci Flora Gorgeous Jasmine в обект на вътрешно вдъхновение за всички, които го срещнат.

Кампанията

Заснета от артиста Петра Колинс и отново с участието на Майли Сайръс, най-новата кампания #FloraFantasy се прехвърля на закрито. Фантазията се разгръща в спалнята – мястото, в което от истинското въображение започват всички мечти. Тук главната героиня е у дома със себе си. Тя се настанява до пухкавото коте и потъва в блян, облегната на леглото с голям флакон Gucci Flora Gorgeous Jasmine до себе си. Слънчев лъч от прозореца озарява стаята в синьо и розово, докато сцени в пастелни нюанси създават сюрреалистично настроение и привличат зрителя в една анимé мечта.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара