Стилът на BIODERMA се  отличава от този на останалите beauty марки. Да започнем оттам, че създателят на марката Жан Ноел Торел, биолог по образование и иноватор по призвание,  все още е собственик на компанията, създадена преди повече от 30 години, защото за него тя не e просто бизнес, а философия,  изискваща да й се посветиш изцяло.

111Според г-н Торел биологията е призвана да работи в полза на дерматологията и зад всеки продукт, излязъл от Лабораториите на  BIODERMA,  стои научно откритие, насочено изцяло към активизиране на собствените ресурси на кожата.

Развитието на марката е подчинено много повече на науката, отколкото на пазара. BIODERMA изгражда партньорства с дерматолози и фармацевти и систематично образова   клиентите си с идеята те да станат посланици на идеята, че красотата и здравето на кожата са тясно свързани.

Наместо рекламни послания,  BIODERMA ни предлага  да направим  информиран избор за продуктите и цялостната грижа за кожата.

От 17 до 20 юни София е домакин на  уникален за България проект – Къщата на BIODERMA, където в подходяща  за всички възрасти среда в центъра на града, екипът на марката ще провокира интереса на публиката към грижата за кожата с акцент върху връзката между красотата и здравето.

678

Огромен интерес предизвиква “стаята” за компютърна диагностика, в която специален апарат прави анализ и 3D визуализация* на всички недостатъци на кожата – увреждания от слънцето, пигментация, общо състояние на релефа, разширени пори и други проблемни зони.

В “хола” на Къщата на BIODERMA има специален тестер бар, където посетителите имат възможност да изпробват най-новата серия слънцезащитни продукти Photoderm Max Aquafluidе и да се консултират с експертите на BIODERMA за правилните грижи за техния тип кожа.

Като всеки истински дом и в Къщата на BIODERMA има обособена “детска” стая, където най-малките посетители в поредица от забавни образователни игри ще научат как да превърнат слънцето в приятел, като дадат и възможност на своите майки да се насладят на лично време, посветено на красивата и здрава кожа.

Къщата на BIODERMA се намира в София на площадБатенбергсрещу Национална художествена галерия в Градската градина. Очакваме ви всеки ден от 17 до 20 юни от 10.30 до 19.30 ч!

*Услугата компютърна диагностика на кожата ще се извършва след предварително записан час на място в Къщата на BIODERMA, до изчерпване на часовете в графика.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара