Световноизвестната група OneRepublic става част от посланиците на I CAN TOO/И АЗ МОГА по света. Социално ангажираните музиканти, които включиха София в световното си турне, избраха да подкрепят мисията на I CAN TOO в България в подкрепа на деца със специални нужди.

OneRepublic for I CAN TOO

Снимка: Ясен Немски

В деня на концерта им на 2 юни, бандата, начело с фронтмена й Райън Тедър, се срещна с едно от децата, на които И АЗ МОГА помага – от училище за деца с нарушено зрение „Луи Брайл“, София.

Минути, преди да излязат на сцената, музикантите се снимаха с популярните тениски I CAN TOO.

Музиката и популярността идват с много отговорности, затова ние се стремим да обръщаме внимание на важните неща, на човека и неговите проблеми и най-вече да вдъхновяваме хората да си помагат взаимно“, заявява фронтменът на бандата Райън Тедър.

OneRepublic са известни не само с хитовете си, но и с филантропската си дейност. Социалните каузи, които момчетата подкрепят през годините, са с една обща цел – да помагат на хора в нужда да имат по-добър живот. Именно така се казва и създадената от тях фондация  – Good LIFE (Добър живот).

И ТИ МОЖЕШ да бъдеш посланик на доброто. Поръчай тениска I CAN TOO на: offiece@icantoo.eu и публикувай снимката си с нея в социалните мрежи.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара