Пролетта превзе сцената с пълната си страст, а лятото дебне зад ъгъла с обещание за dolce vita. Енергията на преродената за нов живот природа ни увлича, в душите ни е леко и ефирно и ни се иска да цъфтим и да сме красиви като цветята на полето.

Един от най-приятните начини да увеличим хормона на щастието в мозъка си, разбира се, е шопингът. В сезона на баловете и партитата Сердика център ни изкушава с Beauty week – седмица, посветена на грижата за красотата.

Между 7 и 13 май  beauty магазините в Сердика център (грим, коса, козметика, парфюмерия и био) ни предлагат неустоими промоции и  подаръци.

Всички изненади ще откриете в специално подготвения Beauty Book, който може да вземете в мола. И, не, това не е каталог, а истински пътеводител за красотата с много полезни съвети и любопитни факти.

Побързайте!

Първите 2000 души, пазарували в дните на Beauty Week от маркираните със стикер магазини, ще си тръгнат с подарък козметичен несесер с различни продукти от марките на участващите магазини.

На 12 и 13 май топ експерти в компанията на Ирина Денева (When you wonder what to wear), ще направят демонстрации кое, как и защо да ползвате, за да постигнете с лекота ослепителна визия.

А на грандиозния финал 10 късметлии, пазарували през Beauty week, ще спечелят козметични селекции на стойност над 300 лв.

Магазините са beauty zone, DM, Douglas, Lilly Drogerie, Estèe LauderClinique, Golden Rose, L’OCCITANE en provence, Yves Rocher, Radiant professional makeup, аптекa Subra, Фризьорски салон ТИНО, Био магазин ЗЕЛЕН.

Още подробности – в сайта на Сердика център. 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара