Малко преди представянето на най-новата си колекция Fashion and Diamonds, дизайнерката София Борисова намери време да се погрижи и за себе си. Трикратната носителка на „Златна игла“ е твърдо решена да се подложи на цялостно преобразяване, без да ляга под ножа. Тя се остави в ръцете на кралицата на пълната промяна Евелина Борисова.

sofia-borisova

Родният елит вече се е убедил, че единствено в Къщата на Ева до Южния парк са събрани всички хай тех апаратури и терапии, с които звездите в Холивуд се поддържат млади, слаби, здрави.

-romantika -00115

На 27 януари София Борисова ще покаже в столичния хотел Рамада най-новите си Haute couture тоалети и булчински рокли – висша мода. Дизайнерката твърдо е решена самата тя да заблести като диамант в компанията на Цвети Пиронкова – лице на колекцията. Затова дизайнерката започна промяната си с лифтинг за един час без операция. Така Ева Борисова я вкара в звездната компания на Гуинет Полтроу, Линда Еванджелиста, Шарън Стоун и куп родни знаменитости. Всички те избраха станалите хит в Холивуд методи за пълна промяна, но без скалпел.

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара