Хубен Хубенов е моден редактор и един от най-търсените стилисти у нас

hubenovРаботиш с доста жени, очаква се да ги познаваш. Познаваш ли ги всъщност?

По-скоро бих казал „не“. Връзките ми с жените са най-често чисто професионални. До някаква степен мога да кажа, че познавам вкуса им, но и това е субективно, защото работя предимно с модели, които са свикнали да бъдат моделирани от екипите.

Кое за теб бе най-шокиращото признание от жена, което си чувал?

Беше свързано със секс и е много лично-:)

Кой е най-големият страх на жените?

Предполагам самотата – в дългосрочен план. Но до някаква степен това може да се каже за всеки. На едно или друго ниво всеки един от нас има нужда от спътник в живота – било то партньор, скъп приятел или домашен любимец.

Има ли жест, който не би оставил нито една жена равнодушна?

Няма жена, която да не иска да се почувства красива. В този смисъл всеки един жест в тази посока е добър вариант. Дори и въпросната жена да е най-красивата на света, тя има нужда това да й бъде напомняно.

Коя според теб е най-голямата грешка на мъжете в отношенията им с жените?

Грешките са много, една от тях със сигурност е свързана с предишния въпрос, мъжете често забравят колко важно е самочувствието на жената до тях. Друг голям проблем е, когато мъжът приеме жената за даденост. Всяка връзка между хора е процес, който трябва да се поддържа жив и от двете страни.

Как най-жестоко мъж може да нарани жена?

Отново по много начини – насилие, изневяра… Хората като цяло имаме склонност да сме жестоки едни към друг, съвсем естествено е това да се пренася и в междуполовите отношения.

Как най-жестоко жена може да нарани друга жена?

Начини много. Въпреки че вероятно жените са по-злобни една към друга, особено когато има намесени лични интереси. Тогава изобретателността е несравнима.

Какво искат мъжете от жените?

Нямам никаква идея! Аз лично искам от тях да са красиви и самоуверени, а от професионална гледна точка – да демонстрират и грижа към себе си.

Какво искат жените?

Това е въпрос, над който много умни хора са умували и не са стигнали до ясен отговор, не мисля, че и аз бих успял. Но като цяло всяка жена иска различни неща спрямо момента от живота си, в който се намира.

Какво мислиш за феминзима?

Като цяло съм за еманципацията и равенството на половете, това е логично. Но може би девойките трябва да решат за себе си дали ще бъдат равни с всички, или ще очакват отношение като към жена в дадени моменти, защото едното автоматично изключва другото. Разбира се, нямам предвид протоколни ситуации, а ежедневното общуване. Когато получаваш заплата колкото колегата си мъж и работиш наравно с него, нямаш право да се сърдиш, че не те е пуснал първа в асансьора.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара