„Диамантите са най-добрите приятели на момичетата“ пее Мерилин Монро, а модата е тяхната най-голяма слабост. Дизайнерът София Борисова –  ги обединява  в най-новата си колекция  – Fashion and Diamonds.

Фотограф: Ивайло Станев, модел:  Диана Иванчева.

На 27 януари на грандиозно ревю-спектакъл в столичния хотел Рамада тя ще представи най-новите си вдъхновения, въплътени във висша мода  тоалети за червен килим и булчински рокли. Те са създадени от най-висок клас дизайнерски  дантели, коприни, тафта, обшити с кристали Сваровски. Материите са изработени в едни от най-известните фабрики в света, с които работят големите имена в модата. В най-новата си колекция, трикратната носителка на „Златна игла” –  София Борисова – подчертава женствеността на дамите по един неповторим и екстравагантен начин. Кройките и силуетите са уникални и надскачат всичко показвано до момента в модните й линии.

Лице на колекцията Fashion and Diamonds  ще бъде най-успешната българска тенисистка Цветана Пиронкова. Ревюто ще е  благотворително. Събраните средства ще бъдат дарени за талантливите деца в тениса, за да имат шанс и възможност да се развиват и покоряват върхове, както го прави самата Цветана Пиронкова.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара