Ернестина Шинова, която партнира на съпруга си Андрей Слабаков в предаването “Между нас казано“, демонстрира завидна визия в ефира на Нова телевизия. Покрай дискусионното шоу и ангажиментите в театъра тя е в непрекъснато движение, което й помага да поддържа перфектната си фигура.  След участието си във “Вип Брадър”, където бе на крачка от голямата награда, но и на тоталното изтощение, актрисата реши да пребори стреса с нещо различно.

ernestina

Пол денс – ново течение във фитнеса, основано върху упражнения на стоманен пилон, подобен на този, който използват танцьорките в стриптийз клубовете.  “Танцът на пилон е спорт. Тренировката е почти като при акробатиката и идеално тренира всички групи мускули. Тялото става по-силно и гъвкаво. Освен това е приятно, защото не се налага да правя едни и същи упражнения. Все едно летя“, споделя чаровната актриса.

Въпреки че не е суетна, Ернестина Шинова е категорична, че всяка жена на определена възраст трябва да започне по-интензивна грижа за външния си вид. „Защото годините започват да си личат тук-там  –

ръцете, шията, деколтето…

Мадона прикрива ръцете си с ръкавици, за да не се вижда отпуснатата й кожа, за разлика от нея Никол Кидман, която си прави лифтинг, за да  свали 20 години от възрастта си, ги подценява. В моята професия често жестикулирам. Затова се грижа за тях. Със ST elos технология по една процедура 1 път месечно“, споделя актрисата.

“Със ST elos технология се работи в областта на очите, шията, деколтето и ръцете. Процедурата продължава 40 минути в зависимост от това дали се обработна една зона или повече” – обяснява дерматологът д-р Сияна Живкова от Jewel skin clinic, която се грижи за кожата на Ернестина.

“Новите колагенови влакна стягат и преструктурират кожата. Почиствайки повече влакна в по-голяма зона, ефектът е по-видим  и по-продължителен. Това обаче не става мигновено, а постепенно. Обикновено се препоръчват 4 процедури, които се правят през 20 – 25 дни и е достатъчна една поддържаща процедура годишно. Човек сам усеща кога кожата се отпуска и губи своя тонус – разяснява внимателно д-р Живкова.

Със ST elos технологията се постига еластичност и се стяга кожата не само на лицето, но и на корема, ръцете и навсякъде другаде, където тя е отпусната.

Освен по танците на пилон, Ернестина се е запалила и по едно ново модерно течение за разкрасяване. Биоревитализация с колаген. Италианската звезда Моника Белучи е също последовател на процедурата.

“Мезотерапията с биоколаген е нова стъпка в естетичната дерматология и физиорегулативната медицина – професионално се намесва д-р Живкова. – Терапията е хит в Европа, защото отговаря на модерното течение за биоревитализация и бионачин на живот. Процедурата подпомага намаляването на видимите признаци на стареене на кожата, бори се срещу появата на бръчки, отлично средство е срещу отпускането на лицевия контур и не на последно място – овлажнява кожата.

Когато се прилага на тялото, колагеновата мезотерапия подпомага редукцията на мастните натрупвания и изглажда целулита.“

За експресно възстановяване и свежест на лицето преди или след представление Ернестина ползва айс маска. “Имам два порока – пуша и не се храня редовно. Търсих нещо, което да компенсира тези вредни навици и да ми помогне да не изглеждам уморена. Ако никога не сте пробвали ледена маска, то обезателно трябва да го направите. След 20 минути релаксация с нея, изглеждам с 10 години по-млада.”

Facebook Twitter Google+

0 Коментара