Минималистично, естествено и дзен място – новото СПА студио на Darphin – For the love of beauty, отвори врати в София, на бул.“Черни връх“65А.

IMG_2129

След 15 години на българския пазар и спечелила хиляди последователи, които са пристрастени към известната френска козметична марка, днес можете да се насладите на тишината и спокойствието на СПА Darphin – For the love of beauty и, разбира се, на уникални ритуали за красота.

IMG_2132

Парижки дух и майсторство са въплътени в петте процедури за лице на Darphin. Всички те се изпълняват с известните „Darphin touch“, което значи без машини, изцяло мануално. За 60 или 90 минути специално обучени терапевти въвеждат в тайните на парижките ритуали за красота.

IMG_1962

След дългогодишно прецизиране на ароматните грижи Darphin предлагат персонифицирано преживяване въз основата на уникалните си фини формули.

От Darphin са се погрижили и за тялото, създавайки незабравими процедури, в които перфектното изпълнение среща насладата. Не на последно място трябва да споменем грижата за ръце и стъпала. За първи път у нас можете да се насладите на истински СПА маникюр и педикюр с подхранващи кремове и серум маски и с характерните за марката ароматни масла.

IMG_2128

Facebook Twitter Google+

0 Коментара