До 19-и юни в Пловдив се провежда осмото издание на One Design Week. Посланието на фестивала тази година е “Can I Help You?” и като основен спонсор на събитието, Lidl отговаря на това своеобразно предизвикателство. По време на фестивала, гостите му ще могат да посетят Design Bookery – библиотека за съвременен дизайн, чиято цел е да даде още вдъхновения на професионалисти и любители на дизайна.

Photo 09 (1)

Design Bookery съдържа повече от 100 книги и списания в различни категории дизайн от водещи издателства, като Gestalten, Laurence King, United Editions и Victionary.  Посетителите на фестивала ще могат да открият заглавия в сферата на илюстрацията, графичния, продуктовия, интериорния и уеб дизайна, подбрани от специалисти в съответната област.

Photo 01

Библиотеката може да бъде посетена в Пловдив до 19 юни до Градска художествена галерия, ул. Станислав Доспевски. След Пловдив, Lidl Design Bookery ще отвори за посетители и в София, между 20 и 25 юни, до Национална художествена академия.

Photo 06

Всеки, който посети библиотеката и направи снимка от мястото, може да се включи в игра за пътуване и посещение на London Design Festival през септември.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара