Витамин С е познат като мощен антиоксидант с множество ползи за кожата. Затова ESTHEDERM го вложи в най-новия си продукт от колекцията Intensive. Серията се отличава с това, че използва молекули, аналогични на тези в естетичната дерматология. Те са подбрани и вложени в перфектно съотношение, благодарение на изследванията на ESTHEDERM за бързи и дълготрайни резултати върху кожните дисбаланси и ефектите от стареенето.

Гел-крем формулата на ESTHEDERM с прекурсор на витамин С – аскорбил глюкозид, видимо повлиява пигментните петна и микрорелефа на кожата само след 28 дни.

Intensive крем с Витамин С

  • Намалява пигментните петна: намалява интензитета на съществуващите пигментни петна и кожата става видимо по-чиста и гладка.
  • Възстановява сиянието: антиоксидантното действие на стабилизираната формула на витамин С* предпазва от вредното действие на свободните радикали – причина за повехналия тен на кожата.
  • Изглажда кожния микрорелеф: стабилизираната формула на витамин С* стимулира производството на колаген и видимо изглажда фините линии.

Пигментните петна са видимо изсветлени, микрорелефът е изгладен. Кожата възвръща своята мекота и сияйност.

Нанесете върху суха, почистена кожа на лицето и шията сутрин и вечер. Може да се използва самостоятелно или като се редува с обичайните продукти или след козметични процедури.

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара