Най-новият продукт на шведската beauty-tech компания FOREO отваря нова страница в историята на персонализираната козметика и кани потребителите да развихрят въображението си в кухнята с маски от типа „направи си сам“.

Базата за домашни маски е обогатена с хиалуронова киселина, сквалан, витамин В, естер, овлажнител и мастна киселина, и съчетава най-доброто от персонализираните технологии и природата. Една чаена лъжичка от хидратиращата база Imagination може да бъде смесена с различни натурални съставки (плодове, масла, зеленчуци и т.н.), след което се нанася равномерно върху кожата и се оставя да действа за 15-20 мин. Сияйните резултати са видими след всяка процедура.

Формулата е синтезирана така, че да е напълно безопасна, и може да се използва и самостоятелно.

Базата за маски с комплекс за тройна инфузия (Triple Infusion Complex) е изключително мощен ускорител на абсорбацията, като активира и засилва максимално ефекта от натуралните съставки и помага на маската да попие в най-дълбоките слоеве на кожата. FOREO Imagination се смесва безпроблемно с пресни съставки, осигурявайки свежа порция домашна грижа за кожата всеки ден.

Triple Infusion Complex

Комплексът съчетава три мощни компонента: специален естер, овлажнител и мастна киселина, които подобряват проникването на полезните съставки.

 

Естерът се фокусира върху максималното проникване на водоразтворимите активни съставки в кожата и увеличава нейната хидратация, докато овлажнителят задържа влагата и действа като разтворител, който помага на подхранващите съставки да преминат през горните липидни слоеве на кожата. И накрая, мастната киселина, която е от добре познатите омега-6 мастни киселини и е мощен стимулатор на проникването, активно работи за оптимизиране на нивата на влажност на кожата, като поддържа нивото на еластичност в добро състояние и подобрява защитната функция на кожата срещу стресовите фактори на околната среда. Тези три компонента в комбинация гарантирано доставят истинска витаминна и хранителна бомба от пресни, органични съставки директно до най-дълбоките слоеве на кожата за видими резултати, като по този начин ви карат да изглеждате и да се чувствате по-млади!

FOREO Imagination може да бъде закупена от foreo.com и в Notino – в магазина в Paradise Center и онлайн на notino.bg.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара