Какво ни носи транзитния Меркурий в Стрелец

На 24-и ноември, Меркурий започва своето гостуване в просторния и красив дом на знак Стрелец и ще остане в неговите покои до 14-и декември.

Новото място не е любимо на планетата, но със сигурност е за предпочитане пред дълбоките дебри на знак Скорпион.

Меркурий управлява два знака – Близнаци и Дева, които се свързват с бърз ум и мисъл, любопитство и движение. Меркурий управлява мисълта и всички сфери и органи на комуникацията. Това е една от най-бързите планети и сякаш прелитайки носи ясното послание за раздвижване, разбиране и уреждане на делата, управлявани от конкретния знак, през който преминава.

Сайтът на астролог Венета Матева 

Стрелец е огнен, подвижен и положителен знак, управляван от планетата Юпитер. Владее 9-и дом от астрологичното колело, който се свързва с висшето образование, личното развитие в духовен план, дългите пътувания и усъвършенстването. Преминал през всички осем до момента знаци от зодиака, тук в зоната на Стрелеца, човек започва да търси повече знания и информация. Летящата стрела, която изобразява знака, символизира търсенето, което движи хората със силно изразена енергия на знака. Кентавърът от своя страна говори за двойствената му природа, съчетала в себе си интуиция и интелект.

Влизайки в знак Стрелец, най-бързата планета Меркурий ще активира сферите, които управлява знака. До края на годината е възможно да се увеличи желанието ни за лично развитие и усъвършенстване, чрез записване на ново образование, получаване на нови знания чрез курсове, далечни пътувания или довършване на дела свързани с тези теми.

Приятелски срещи в този период Меркурий ще направи със Слънцето, което ще му даде надежда, заряд и топлина. Усещането се свързва с оптимизма, от който имаме спешна нужда в последно време. Използвайте времето си за да развиете идеите си и да потърсите нови пътища за собственото си щастие. Ще имате възможности и предложения, които трябва да потърсите, защото те са някъде около вас и ви очакват. Търсете информация, провеждайте срещи и разговори, споделяйте и бъдете смели в действията си. Няколко дни по-рано Пълнолунието и Лунното затъмнение изискаха от нас да се освободим от излишните задължения, неувереността и липсата на инициатива. Нека паузите във всички сфери на живота си заменим с търсене и превръщане на плановете в сбъднати мечти.

Вихрушка от новини и случки това ще донесе на знаците

Овен, Стрелец, Лъв, Водолей и Везни.

Те могат да очакват раздвижване в делата и успех в срещите и разговорите.

Родените под знак Близнаци, Риби и Дева трябва да бъдат пестеливи в споделянето и подредени в делата си. Ключовите срещи и важните разговори, ако е възможно, отложете за друг период.

Скорпионите ще имат времето, концентрацията и спокойствието да довършат започнатите дела.

Козирозите е време да се подготвят за предстоящи важни срещи и разговори, които имат огромен шанс да бъдат успешни и късметлийски.

Телците и Раците няма за какво да се притесняват, имат необходимото време, сили и възможности да довършат започнатите си дела и защо не да започнат нови.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара

ОЩЕ ОТ шесто чувство

Абонамент