Max Factor представи актрисата, филантроп и продуцент Приянка Чопра-Джонас като своя нов световен посланик и творчески сътрудник.

Приянка става лице на кампаниите за красота и новите продукти, лансирани през 2021 г.,  като стартът е с новия Facefinity All Day Flawless Airbrush Finish 3 в 1 фон-дьо-тен.

Като всестранно развита личност, Посланик на добра воля към UNICEF, и защитник на жените по целия свят, Приянка Чопра-Джонас е властелин на вдъхновението, която насърчава актуални и целенасочени разговори като муза на жените в днешния свят.

Основан през златните години на Холивуд от г-н Макс Фактор, гримьорът-визионер, производител на перуки и изобретател, създател на термина „грим“, артистизмът продължава да е част от основните ценности на марката, вече и по нейния път на трансформация. Към Приянка ще се присъедини и мрежа от гримьори от целия цвят, които ще изразяват експертната си перспетктива по използването на продуктите на Max Factor.

„Като марка с богата история, съществуваща вече повече от 100 години, Max Factor стои зад най-емблематичните и лесни за изпълнение трансформации в поп култрата и за мен е чест да бъда нейният нов посланик,“ казва Приянка Чопра. „Самочувствието може да бъде най-могъщото оръжие на хората, и е важно да вярваш, че твоите продукти допринасят за него. От гримьори до обикновени хора по целия цвят, аз знам, че съм в страхотна компания, лансирайки иновациите на Max Factor и съм горда да бъда част от новопоставената глава в развитието на марката.“

Стартирайки с това партньорство, Чопра-Джонас участва в първия креативен етап в развитието на бранда с новия FaceFinity All Day Flawless Airbrush Finish 3 в 1 Фон-дьо-тен.

Фон-дьо-тенът FaceFinity All Day Flawless Airbrush Finish 3 в 1 е първият продукт, създаден като комбинация от основа за грим, коректор и фон-дьо-тен, който с лекота изменя вида на кожата ви, придавайки й професионално въздушно покритие.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара