На 24-и юли, в 5:37 часа, ще настъпи Пълнолунието в първия градус на знак Водолей.

Случващото се може да се опише с две думи – невероятно и обновяващо!

Сайтът на астролог Венета Матева 

Като начало на големия и разтърсващ разказ, искам да опиша с няколко думи героите, техните роли и сцената, на която ще се разиграва действието.

Ще дам предимство на Луната, като представител на женското начало. Тя е нощта, Ин енергията, емоциите, чувствата и това, което подсъзнателно носим дълбоко в душата си.

Слънцето от своя страна е другото небесно тяло, без което животът би бил немислим. То е денят, Ян енергията, жизнеността, значимостта, пътят и посоката на живота ни днес и сега.

Това са нашите главни герои! Сцената се развива по оста Лъв – Водолей и развива темите свързани с двата знака. Лъвът се свързва с егото, доказването, любовната авантюра, драмата, децата, фокуса върху „Аза“, забавленията, удоволствията и играта.

Водолеят от своя страна в голяма степен се опира на споменатите теми, но неговата роля е да пренасочи прожекторите от мен към нас. Постановката да има освен актьори и публика. Представлението да излезе от малкия салон и да събира овации на голяма и открита сцена. Да покани медии и гости и накрая всички заедно да бъдат щастливи и удовлетворени от споделеното време заедно.

Пълнолунието е свързано с баланса вътре в нас

и от там в природата, вселената и заобикалящия ни свят. Време е да го направим сега! Всичко започва с мисълта, разбирането, осъзнаването и действие във времето, без бързане, съмнение и критикуване. Топло и с обич към вас самите, осъзнавайте и избирайте да променяте онова, което усещате за необходимо. Предполагам някои теми не зависят само от вас и понякога резултатите отнемат много време, но въпреки това не спирайте да вървите. Знайте, че няма по-важно нещо от собственото ви здраве и щастие. Ако ги имате ще имате възможността да давате напълно и изцяло на любимите си хора и приятели много повече отколкото го правите сега. Сега е моментът да си помислите

къде разпилявате сили, енергия и часове в излишна работа,

ненужни разговори по телефона, скучни срещи и празни разговори. На кого отделяте време и внимание?

Време е да премерите гордостта си и егото, като се опитате да ги превърнете в достойнство и спазване на здравословни граници в съхранението си. Пазете се, без да наранявате. Заобикаляйте вътрешното си желание винаги да бъдете прави и подминавайте капаните на егото, което винаги крещи за внимание. Споделяйте идеите, които имате без ревност за тяхната цялост. Спрете да се гледате в огледалото и обърнете поглед към света. Няма нужда да сте перфектни, защото тази дума има собствено измерение във всеки човек и

винаги ще има някой, който да има забележки към вас.

Това е съвсем нормално и единствено доказва собствената ви уникалност и неповторимост. Дайте шанс на лекотата и играта да влизат по-често в живота ви. Животът е приключение! Изживявайте всеки нов ден с радост и благодарност. Свалете очакванията си към хората и ситуациите. Когато имате какво и на кого да дадете се радвайте, че тук и сега не сте сами. Прегръщайте без задръжки и скромност, защото прегръдката е знак, че има нещо друго или някой друг. Търсете искреността и честността. Те привличат като магнит повече добри хора, ясни ситуации, светлина и любов. Имайте ги. Ценете ги.

Периодът на намаляващата луна е подходящ за пречистване на организма.

Диетите в следващите две седмици ще дават добър резултат.

На емоционално ниво Пълнолунието ще се усеща като напрежение, нервност, тревожност и възбудимост. Не действайте прибързано и се опитайте да овладеете напрежението, мислите и емоциите си. Изчистете от душата си всяко безпокойство, защото то не ни носи нищо, освен тъга.

Желанието за промяна в този процес ще бъде усетена най-много от родените между 21 и 25 януари, април, юли и октомври. Тях съветвам да приемат случващото се мъдро и градивно. Дните около пълнолунието са подходящи за приключване на стари навици, напускане на рутината и промяна в ежедневието. Преразгледайте приоритетите си и ги организирайте най-добре за вас.

Желая от сърце успех на всички!

Facebook Twitter Google+

0 Коментара