Толкова много от нас искат да готвят за близките си, но не намират увереността, особено когато има специален повод. И така, в тази поредица Лорейн Паскал излиза от кухнята и поема на път, за да вдъхнови готвачи, които изпитват затруднения да създават запомнящи се ястия за любимите си хора.

Снимки: ©BBC MMXIV, 2013

Предаването ще ни срещне с неопитни кулинари, които имат нужда от помощта на Лорейн. Тя ги учи на прости техники за готвене в собствения им дом, като предлага брилянтни съвети и полезни трикове, с помощта на които да изградят увереност в кулинарните си способности.

Във връхната точка на всеки епизод учениците ѝ приготвят вкусна храна за изненада на смаяните си приятели и близки. Заредена с богат набор от вкусни, здравословни и лесни рецепти, които всички можем да опитаме у дома, Лорейн Паскал има мисията да предаде нужната сигурност на тези, които искат да готвят и да смайват любимите си хора.

Премиерата на предаването Лорейн Паскал: Как да готвим по-добре е на 4 август 2021 г. от 13:00 ч. по 24 Kitchen. То ще се излъчва всяка сряда от 13 часа.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара