Омагьосващо излъчване или нежна целувка от модата? Необходимо ти е червилото на Bourjois „Velvet the pencil“, което да трансформира устните ти в кадифено произведение на изкуството! Той е матов молив 2 в 1 , който подчертава и нанася нежно формулата си върху устните ти.

Забрави за острилките, защото новото червилото на Bourjois е с механичен дизайн, тъй като може да се завърта и регулира по твое желание!

Само помисли за всички тайни, които Velvet the pencil може да разкрие и всички истории, които можеш да разкажеш. Този молив е по-магичен от куп пъстроцветни конфети. С едно леко докосване върху устните ти, той разбива всички стереотипи и преобразява твоята визия от обикновена към вълнуваща! Червилото е с интензивен цветен пигмент, като същевременно, нанасяйки го няма да се напука. А леката му  веган формула, изцяло изчистена от D5, ще ти позволи да  чувстваш лекота и комфорт.

Линията на Bourjois Velvet the Pencil ти предлага наситени и интензивен цветове, които ще подчертаят твоята индивидуалност. Избери от 6 нюанса, вариращи от nude до наситено червено, в нова премиум опаковка, украсена с пламтящи златни надписи.  Ще искаш да ги имаш всички!

А ето ги и тях:

#01 Nudifull
#02 Amou-rose
#03 In Mauve Again
#06 Framboise Griffée
#07 Rouge Es-Carmin
#08 Rouge Di-Vin

Създаването на перфектно оформени, въздушни устни не може да бъде по-лесно:

Стъпка 1: Контурирайте и прецизно очертайте устните си.

Стъпка 2: Запълнете устните си с едно движение, за да се насладите на безупречно матово покритие.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара