През тази седмица ни очаква кармичното новолуние в Лъв на 16 август, което ще донесе много изненади от различно естество – от шумни скандали за репутацията до завръщането в пространството на бивши съпрузи, романтични или бизнес партньори. При разпределянето на финансовите ресурси трябва да разчитате на хладнокръвна пресметливост.

Много хора в този период се намират в състояние на емоционално напрежение, трудно е да се разберат техните чувства и нужди. Съвпадът на Новолунието и Черната луна (Лилит) в близост до ретро Венера подтиква към необмислени разходи, загуба на имущество или пари. Подобни рискове са доста високи през цялата седмица, затова трябва да положите максимални умствени усилия и да се контролирате по отношение на доминирането на собствените си желания и апетити.

По-добре е да не вземате отговорни решения, да изключите импулсивните действия. Време на разочарования, тревоги, необосновано безпокойство, но са възможни и неочаквани, на пръв поглед приятни ситуации. Това обаче са предимно изкушения и съблазни, които по-късно ще се превърнат в неприятности.

Овен

Предвид особеностите на периода, той може да бъде доста хармоничен за вас. Разполагате с достатъчно енергия, за да изпълните плановете си за няколко месеца в рамките на една седмица. Възможно е да искате внезапно да смените работното си място или дори професията си. Но сега не е моментът да променяте каквото и да било в професионалния си живот. Предприемачите ще имат много проблеми, но вие ще можете да ги разрешите. Може да ви се наложи да се справите с текуща организационна работа, както и с различни дейности, свързани с недвижими имоти.

Телец

Въздържайте се в изказванията, особено на работното място и в отношенията с деловите партньори, защото има голям риск да загубите източник на доходи. Ще ви разстроят имуществени спорове с роднини. Ако успеете да се съвземете, ще има шанс да подредите живота си по различен начин, много по-добре, отколкото сега. Това може да е преместване, ремонт, нов романс, раждане на дете. Свободните мъже и жени ще бъдат привлечени от лесни, приятни запознанства, които ще завършат с дългосрочни връзки.

Близнаци

Седмицата е динамична и в същото време противоречива. Концентрирайте се върху творчески занимания с децата си – това ще ви помогне да се разсеете от проблемите. Това е напрегнато време, в което ще имате нужда от дисциплина, търпение и отговорност. Не се страхувайте да търсите подкрепа от приятели, те ще ви помогнат да разрешите правни проблеми, каквито през този период ще има много. Влюбените двойки може да решат да заживеят заедно и в недалечно бъдеще това ще бъде първата стъпка към щастлив брачен съюз.

Рак

Не само кариерата ви, но и финансовото ви положение ще зависи от добронамереното ви поведение. Бизнесмените трябва да си държат езика зад зъбите, защото не всички около вас ви желаят успех и могат да откраднат гениалната ви идея. Обърнете внимание на постъпващата информация, която ще ви бъде от полза в работната сфера. Усъвършенствайте уменията си, като четете специална литература или посещавате специални курсове. Всяко начинание, което ще бъде положено през този месец, ще ви донесе приходи през следващия.

Лъв

Не е изключено тичането по учреждения и офиси да ви измори морално, но в края на месеца ще можете да се отпуснете от проблемите и да се насладите на успехите си. Възможно е хронични заболявания да напомнят за себе си, което ще изисква вашето внимание. Ще ви помогнат пътуване до провинцията, разходки сред природата, пътуване до морето, релаксиращ масаж. Може би през този месец ще успеете да намерите здравословен баланс между работата и семейството. Хармонията в една двойка може да бъде затвърдена със съвместно пътуване.

Дева

Като цяло благоприятен период по отношение на финансите. Най-доброто решение ще бъде да инвестирате в имот. За самотните хора е препоръчително да се опитат да излязат от зоната си на комфорт. Много скоро кръгът от познати ще се разшири значително, а сред тях може да се намери човек, който ще се превърне в истинска опора и подкрепа за дълги години. Но с бивши партньори по-добре не контактувайте – разочарованието ще бъде още по-болезнено. Звездите препоръчват да укрепите отношенията с роднините си по всички възможни начини.

Везни

Този период не е подходящ за започване на нова романтична връзка, а още по-малко за сключване на брак, така че двойките трябва да изчакат със сключването на брак. Обърнете специално внимание на децата си и се опитайте да разговаряте с тях по-често. Възможно е да възникнат проблеми с най-близкото обкръжение. Понякога роднините ще бъдат враждебно настроени, но бъдете търпеливи, за да не провокирате конфликти. Собствениците на фирми трябва да се подготвят за проверки, както и за засилване на стари правни проблеми.

Скорпион

През тази седмица пътят ви ще бъде като лабиринт, но ще намерите изход от него. Направете си ясен план за действие, следвайте го и избягвайте острите ъгли във всички области на живота си. Свикнали сте да работите самостоятелно и да решавате всички проблеми сами, но сега е моментът да се обедините с другите и да се превърнете в екипен играч. Поискайте съвет от по-възрастните, помощта на приятелите ще ви бъде от полза в бизнеса. В работата ще има истинско изоставане, ще бъдете, както се казва, „разкъсани“.

Стрелец

Много хора ще имат възможност да излязат от рутината на ежедневието и да отидат на вълнуващо служебно пътуване. Ще получите дългоочаквана награда за минали постижения и ще създадете здрава основа за бъдещи успехи. Активното общуване в сферата, в която сте ангажирани, ще ви помогне да намерите надеждни партньори, да положите здрава основа за бъдещето. Предприемаческите начинания ще получат покровителство от определени влиятелни лица. Дръжте се по-тактично, когато общувате с нови партньори или колеги.

Козирог

Това е труден период, който изисква максимална концентрация на вниманието и силите. Обсъждане на условията за сътрудничество, ясно определяне на условията и задълженията, подписване на договора. Безработните представители на знака ще могат да намерят уютно работно място, където ще бъдат считани за душата на компанията и за истински лидер. Бизнесмените ще получат благоприятно предложение за откриване на нов перспективен проект. Не забравяйте да проверявате информацията, която идва от бизнес партньори, в противен случай рискувате да загубите това, което сте градили с години.

Водолей

Парите ще постъпват стабилно. Звездите препоръчват да се поглезите с желана покупка, да сбъднете отдавнашна мечта или да похарчите пари за почивка. За необвързаните хора започва нов, по-светъл период, но на моменти с нотка на драматизъм. Очакват ви ярки емоции. На самотните този период ще донесе завладяваща романтична страст или главозамайващ романс, който ще се развие бързо. Ще трябва обаче да преодолеете много препятствия. Опитайте се да прекарвате повече време със семейството си.

Риби

Обърнете внимание на децата си и усилията ви ще дадат отлични резултати. Жените, които планират бременност, могат да разчитат на помощта на звездите по този въпрос. Едно малко пътуване ще ви помогне да укрепите любовните си отношения. Семейните представители на знака ще се радват на идилия и спокойствие в кръга на роднините. Много двойки ще имат възможност да закупят имот, да направят ремонт, да се преместят в друго жилище. По-често организирайте семейни вечери и романтични вечери на свещи. Върнете се към хобитата, които сте пренебрегвали.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара