Eucerin навършва 20 години на българския пазар. Годишнината стана повод компанията да изненада своите почитатели и партньори с новата серия Hyaluron-Filler+Elasticity.

Иновациите във формулата включват революционната патентована съставка против пигментни петна – Thiamidol, нов комплекс колаген-еластин в комбинация с два вида хиалуронова киселина. Те редуцират възрастовите петна, подобряват еластичността на кожата и запълват бръчките. Новата обогатена формула помага на зрялата кожа да изглежда по-млада, по-гладка, по-сияйна.

„Изминалите 20 години бяха вълнуващо пътуване, което стартирахме с 4 продуктови серии в нашата страна, а днес те вече са 18. Изградихме прекрасен екип и стабилни дългосрочни партньорства с дерматолози, фармацевти, медии и инфлуенсъри. Благодарение на всички вас, Eucerin достигна първа позиция в аптеките в България.“ сподели г-жа Вяра Караджова, мениджър „Фармацевтичен канал“, Beiersdorf България.

„Ние вярваме, че продуктите ни помагат на хората, страдащи от различни кожни състояния, да поемат живота си в свои ръце – уверено и със самочувствие. Новата серия Hyaluron-Filler+Elasticity с обновена формула, която адресира всички проблеми на зрялата кожа, е отличен пример за това.“,  допълни тя.

Дерматологът доц. Етугов разказа повече за процесите на стареене на кожата, основните проблеми на зрялата кожа и по какъв начин новата формула на Hyaluron-Filler+Elasticity таргетира всички тях едновременно – дълбоките бръчки, липсата на еластичност и отпускането, както и възрастовите пигментни петна.

„Формулата е иновативна“, коментира доц. Етугов и допълни – „Thiamidol e забележителна съставка с впечатляващи резултати в борбата с пигментните петна, в т.ч. и възрастовите петна – едно от най-често срещаните изменения при зряла кожа на лицето.“

Thiamidol е едно от основните конкурентни предимства на Eucerin както в България, така и в световен план. Съставката е вложена в антиейдж серията за зряла кожа Hyaluron-Filler+Elasticity, продукт против акне DERMOPURE и разбира се в серията за борба с пигментните петна Anti-Pigment. DERMOPURE Серум с тройно действие е уникален за България продукт за грижа при постинфламаторна хиперпигментация (пигментни петна вследствие на възпаления от акне).

Другият уникален продукт на марката е Actinic Control SPF100 – сертифицирано медицинско изделие за превенция на актинична кератоза и немеланомен рак на кожата.

В бъдеще брандът възнамерява да продължи да развива и популяризира продуктите си с Thiamidol, тъй като вижда огромното значение, което те имат за пациентите и почитателите на марката. Останалите приоритети на Eucerin в България са запазване на първата позиция по препоръки сред дерматолози и фармацевти, изграждането на марката като най-иновативна в дигиталната комуникация, запазване и развитие на най-добрия екип и продължаване на усилията в сферата на устойчивото развитие.

Към събитието се присъединиха над 700 гости от цялата страна – лекари, фармацевти, консултанти, медии, инфлуенсъри и разбира се – екипът на Eucerin. За доброто настроение на всички се погрижи певецът Миро.

За новостите в Hyaluron-Filler+Elasticity

Thiamidol се разработва в лабораториите на Eucerin в продължение на 10 години. От тествани над 50 000 активни съставки, единствено тя демонстрира висока ефикасност, блокирайки производството на меланин в кожата, в съчетание с безопасност и отлична поносимост. Това позволява Thiamidol-съдържащи продукти да се ползват толкова дълго, колкото е необходимо, без рискове при паралелно излагане на слънце, бременност или други съпътстващи кожни състояния.

Thiamidol е 500 пъти по-силен от коджиковата киселина и поне 140 пъти по-силен от винефирин – популярни съставки за борба с хиперпигментация. Първите видими резултати настъпват след 2 седмици употреба, като във времето състоянието на кожата допълнително се подобрява и се предотвратява появата на нови кожни петна.

Съставката е патентовата от Eucerin и е ексклузивна за техните продукти. Сега тя е включена във формулата на Hyaluron-Filler+Elasticity, за да подпомогне намаляването на възрастови пигментни петна.

Второто революционно нововъведение в серията Hyaluron-Filler+Elasticity е комплексът колаген-еластин. Всиокоефективна комбинация от арктиин и креатин засилва еластичността и гъвкавостта на кожата. Биоактивният арктиин от плодовете на магарешки бодил (от ексклузивна реколта на Beiersdorf) е мощен антиоксидант, който повишава собственото производство на макрохиалурон и колаген на кожата и инхибира еластазната активност. Биоактивен креатин (естествена съставка, която тялото ни произвежда) повишава собственото производство на еластин и колаген тип I и IV, поддържа регенерацията на клетките и презарежда нивата на клетъчна енергия.

Третият основен и особено важен компонент е хиалуроновата киселина, която хидратира и изпълва бръчките отвътре навън. Дълговерижната хиалуронова киселина действа на повърхността, като хидратира и редуцира фините линии. Късоверижната хиалуронова киселина прониква дълбоко в епидермалните слоеве, където изпълва и стимулира собственото производство на хиалуронова киселина и забавя формирането на нови линии и бръчки.

Eucerin® предлага решение в две стъпки + специална грижа с новата обогатена формула на Hyaluron-Filler + Elasticity:

Стъпка 1: върху почистена кожа нанасяйте сутрин и вечер Hyaluron-Filler+Elasticity 3D Серум;

Стъпка 2: след серума сутрин нанасяйте Hyaluron-Filler+Elasticity Дневен крем SPF15 или SPF30, а вечер – Hyaluron-Filler+Elasticity Нощен крем;

За специална грижа за околоочен контур като трета стъпка сутрин и/или вечер нанасяйте Hyaluron-Filler+Elasticity Околоочен крем с леки масажни движения.

За специална грижа на ръцете ползвайте Hyaluron-Filler+Elasticity SPF30 Крем за ръце.

Можете да нанасяте продукти за лице от серията Hyaluron-Filler+Elasticity до 4 пъти дневно и крема за ръце – до 2 пъти дневно.

Обновената серия Hyaluron-Filler+Elasticity е налична в аптечната мрежа в страната от този месец и онлайн на www.eucerin.bg.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара