Намаляващата Луна започва в понеделник и от този ден енергийният потенциал постепенно се изчерпва и до новолунието на 25 октомври (което ще бъде денят на Слънчевото затъмнение) ще спадне до най-ниското си ниво.

Седмицата не е лесна, тъй като се случват глобални промени, нивата на напрежение по света остават високи и това предизвиква чувство на тревога, а в съзнанието се появяват най-тревожни мисли.

Тъй като през първата половина на седмицата Плутон се превръща в стационарен, той създава атмосфера на напрежение, забавя финансовите дела и засяга всички клонове, а енергията му може да допринесе за обществени конфликти. Вероятни са заплахи от страна на агресор, газов или ядрен шантаж и демонстрации на готовност да се направи нещо, което няма да бъде спечелено.

Третата четвърт на намаляващата Луна, през цялата седмица от 10 до 16 октомври, също е положителен знак. Това е време, в което можете да се възползвате от плодовете на предишните си инвестиции и работа, да затвърдите основите си и да се отървете от нездравословните навици. По принцип това е благоприятен фон за хирургични процедури, тъй като се губи по-малко кръв и тялото изпитва по-малко напрежение.

Повдигат се въпроси, които са били актуални през септември, но по различни причини не са се реализирали. През тази седмица обстоятелствата ще се развият по най-добрия възможен начин, за да се приключат дълго отлаганите въпроси. Въпреки външния стресиращ фон, не е необходимо да се фокусирате върху негативното. Защо да се тревожите за нещо, което не можете да повлияете, защо да хабите физическите и умствените си ресурси?

Петък е благоприятен ден, особено за официални посещения, работа с документи и подписване на договори. Хармоничният аспект на Венера и ретроградният Сатурн ще ви помогнат да сложите нещата в ред, да постигнете компромиси и да намерите изход от най-обърканите ситуации.

Овен

Много общуване с позитивни и успешни хора, което ви помага да се справите с тревожността и съмненията, дължащи се на външния стресов фон на събитията.

В никакъв случай не се обезкуражавайте, трябва да продължите напред и да направите възможно най-много сега, тъй като вашият управител Марс ще бъде в ретроградна фаза в продължение на два месеца от края на месеца. Погрижете се за ресурсите си, не поемайте повече, отколкото сте способни – сега тежката физическа активност ви е противопоказана.

Телец

Колкото по-икономично изразходвате енергията си, толкова по-добре за вас. Това е добър момент да се съсредоточите върху желанията си, да преоцените връзките си и да решите с кого сте готови да се обвържете.

През седмицата може да възникнат ситуации, в които да се наложи да се направи избор, включително в областта на личните взаимоотношения. Като анализирате събитията, които ви засягат, като се позовавате на минал опит и мъдри хора, можете да намерите отговори на важните за вас въпроси.

Близнаци

Емоционалността е значително намалена, което ви помага да се справите с най-неотложните задачи и тревожни въпроси.

Подходящо време за възстановяване на контактите в семейството, разрешаване на конфликти и намиране на разбирателство с близки и приятели.

Деловите пътувания и всякакви пътувания ще бъдат полезни през седмицата – сега изграждате база за бъдещи успехи. Ако отдавна се стремите да пътувате в чужбина, да установявате партньорства с чужденци – направете го сега.

Рак

Нарастват общите проблеми, на преден план отново излизат отдавна нерешени проблеми в личните отношения. Но обстоятелствата се оказват и най-добрият начин да се отървете от мрачните мисли и от това, което ви пречи да разкриете своята индивидуалност. Това е важна седмица за дългосрочно планиране и визия. Време е да се самоорганизирате, да признаете грешките си, да натрупате ценен житейски опит и да вземете решение за бъдещите си планове.

Лъв

Възможно е да има огромно желание да заминете далеч, да прекъснете връзките си с хора, с които е изминат определен житейски път. Това е седмица на освобождаване от токсични връзки, от негативизъм, но в същото време не бива да „изгаряте мостовете“ зад себе си. Помислете десет пъти, преди да кажете или направите нещо. Дългите пътувания са благоприятни, те ще ви помогнат да придобиете полезни връзки, да премахнете пречките за постигане на целите и да придобиете увереност в щастливото бъдеще.

Дева

Умът се пренасочва към по-практични работни въпроси и бързо ще постигнете отлични резултати. Време е да се възползвате от предишните усилия. Възможно е да има възможност за полезно обучение и участие в различни дейности, както и да можете да приложите знанията, които сте придобили в живота, и да печелите от тях.

Интересен период за сферата на личните взаимоотношения – нещата едва ли ще вървят гладко, но събитията ще се окажат променящи живота ви.

Везни

Време е да се отървете от вътрешните си комплекси и да балансирате емоционалното си състояние.

Умствените способности се активират, което ви позволява да увеличите капацитета си за работа и творчество. Благоприятен период за партньорство, търсене на работа и сътрудничество. Във финансовата сфера без особен успех, но входящите предложения от потенциални работодатели не бива да се отхвърлят, дори и да не ви допадат в момента.

Скорпион

Седмицата е благоприятна за решаване на финансови въпроси, за справяне с лични проблеми, за търсене на помощ и подкрепа от висшестоящи. Интуицията ви се изостря и може да усетите, че в живота ви предстоят глобални промени. Грижете се за здравето си, спазвайте ежедневните си навици и натрупвайте ресурси – сега трябва да изградите солидна основа, за да оцелеете без сътресения по време на затъмнението, което започва на 25 октомври във вашия зодиакален знак и завършва на 8 ноември.

Стрелец

Много комуникация, пътувания, възможности. Внимателно анализирайте всичко, което се появява в зрителното ви поле, избирайте от това, което е налично за дадения период от време.

Ако започнете да търсите отново и отново нещо перфектно, може да се окажете без нищо.

Пътуванията на дълги разстояния, въпросите на емиграцията, партньорствата с чужденци ще ви вдъхновят да правите нови неща. Ако сте търсили работа или сфера на дейност, в която можете да се изявите, през седмицата ще се усмихнете по този въпрос.

Козирог

Възможно е да ви хрумнат нестандартни идеи, а интуицията ще ви помогне да предвидите вектора на новите проекти и бъдещия успех. Ако се намирате в трудна ситуация, интуитивните прозрения могат да ви подскажат изход от безизходицата и да ви отворят нови врати.

Не забравяйте родителите си, обърнете внимание на децата си – сега те се нуждаят от вашата подкрепа. Изобилието от контакти и информация може да ви измори и да ви накара да вземете прибързани решения. В момента не се доверявайте на непроверена обещаваща информация – тя може да се окаже измамна.

Водолей

През седмицата ще имате възможност да повлияете на големи маси от хора, да популяризирате успешно проектите си, да създадете полезни връзки и да промените отношенията си с другите. Това са благоприятни дни за много видове интелектуална дейност, работа с документи, общуване с представители на държавни структури, адвокати, юристи, брокери на недвижими имоти. Обърнете внимание на състоянието на финансите си – сега не е моментът да се разпилявате и да харчите наляво и надясно, дори и да имате възможности.

Риби

Социалната активност е полезна за вас – бъдете видими и общувайте с хората. Но се пазете от крадци и мошеници и не се въвличайте в измами и интриги. Това е седмица на неочаквани събития, промени в плановете и преразглеждане на статуквото. Свалете „розовите очила“, доверете се на тези, с които сте преминали през житейските трудности, бъдете внимателни при нови запознанства. Важно е да фантазирате колкото се може по-малко и да живеете колкото се може повече в реалността.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара