Актрисата и телевизионна водеща Диана Любенова е лицето на израелската марка козметика DeSheli.Луксозната козметика се предлага като специален комплект за целогодишна домашна грижа, който съдържа набор от продукти и специален уред за ефективното им приложение. За година на нашия пазар DeSheli се гордее с над 2000 доволни клиентки.

В състава на всеки компонент от домашната грижа влиза вода от Мъртво море, която е богат източник на полезни минерали и микроелементи, благоприятстващи нормализирането на жизнените функции на кожата по естествен начин. Продуктите са с изключително леки и фини текстури и проникват в дермата. Така полезните вещества се усвояват по естествен начин, стимулират се естествените процеси за регенерация, производство на собствен колаген и еластин. Козметичните линии се разработват и произвеждат в две от най-изявените фармацевтични лаборатории в Израел – Hlavin Industries Ltd. и E.L. Erman Cosmetics Manufacturing Ltd.

Актуалната линия на компанията е фитокомплекс от четири стволови клетки (ябълка, арган, листенца от планинска роза, гроздови семки) и диамантени кристали.

Компанията налага нов модел в бялата козметика, предлагайки апаратна козметика за цялостна домашна грижа. Това спестява време от ходене по салони и дава възможност на всяка жена да се грижи сама за външния си вид. Характерно за центровете на Desheli e, че компанията държи да проследява и консултира клиентите си през целия период на ползване на продуктите. Веднъж месечно те посещават центъра за безплатна консултация и следене на действието на кремовете с компютърна диагностика.

DeSheli е франчайз проект, който води началото си от Израел. Към днешна дата компанията има около 300 представителства в Русия и в още 17 страни. В близко бъдеще DeSheli планира разширяване на влиянието си на пазарите в Азия, Южна Америка и Европа.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара