Повече от 7 години ARLEN.BG е запазената територия за всяка жена, която се вълнува и търси най-доброто от козметиката за себе си.

Сега в Арлен може да откриете ексклузивно луксозната марка за коса Erayba/.

Arlen.bg

В разгара на лятото косата и скалпът ни имат нужда от много хидратация и подкрепа от биоактивни съставки, които можем да получим единствено от висококачествени и натурални продукти. В точния момент ARLEN.BG представя за първи път на българския пазар най-актуалната веган козметика за коса Erayba/, която идва директно от Испания на достъпна цена, но с много високоефективни продукти –  различни линии за косата и гама с натурални бои.

“Решихме да внасяме официално тази козметика в България след поредица проучвания на пазара на био и веган продукти, защото в България нараства броя на хората, които търсят само натурални продукти за своята коса, кожа и грижа”, споделят официалните представители от ARLEN.BG.

arlen.bg

„Още повече, през годините научихме, че красотата идва от професионалната козметика, а Erayba/ е точно такава. Това е марка, която споделя най-голямата си страст с всички любители на професионалната качествена козметика – красотата.

Erayba/ продуктите за коса правят това, което създателите обичат – с натурални продукти да постигат висока ефективност и грижа за косата на жените. Erayba/ са възхитени, че за първи път техните продукти идват в България и са сигурни, че нашите клиенти ще останат очаровани.

Erayba/ се ангажират да доставят продукти с най-високото и най-доброто качество, както и с най-висока професионална ефективност. Постигат това, използвайки уникални актуални формули и най-добрите естествени и веган съставки, за да третират косата по най-здравословния начин, с дълбока грижа и уважение, но и със зачитане на околната среда.

Стартираме с 11 различни линии, които включват 48 продукта на марката за специфична грижа за косата. Ще ви направят силно впечатление продуктите за хидратиране с кератин, тези за дълбоко подхранване, които са много подходящи за прилагане след лятната ви ваканция край морето.

Не пропускайте да опитате и органичната серия продукти с кокос BIO ME, която ще ви пренесе на едно очарователно и екзотично място – там където винаги сте мечтали да почивате, край палмите и океана…

За любителите на веган продуктите обръщаме специално внимание със сериите:

ABH Ayurvedic

arlen.bg

Натурална веган серия за регенериране на косата – придава мекота, блясък, подходяща е за всеки тип коса. Освен здравина и възстановяване на косата, Ayurvedic предлага силно антиоксидантно действие, нежна грижа към скалпа и естествени съставки, които не дразнят.

Erayba/ ABH Detox

arlen.bg

е серия за дълбоко почистване на скалпа, която е подходяща за всеки тип коса. Осигурява чист скалп без мазнини, без замърсени участъци и без пърхот. Серията има богато съдържание на алое вера, което дава освежаващ ефект на косата и скалпа и лекува всеки вид заболявания. Придава здрав вид, хидратира всеки тип коса и има нежен аромат на киви, краставица и есенция от пресен жасмин.

Влезте в ARLEN.BG и разгледайте и останалите линии на новата марка. Специално блондинките и всички, които се боядисват, ще имате уникалния шанс да използвате най-здравословните бои за вашата коса.

Вижте изненадите на лятото, които сме ви подготвили с Арлен и Erayba/ – Think Hair. Think Beauty.“

Facebook Twitter Google+

0 Коментара