В ранните часове на 18-и юли, планетата на любовта и хармонията с желание и нетърпение ще навлезе в дома на знак Рак, като остане в неговите покои до 11-и август.

Венера е една от личните и бързи планети. Представлява любовта, привличането, красотата, изкуството, радостта и хармонията. Управлява два знака – Везни и Телец, които ѝ позволяват да се чувства прекрасно два пъти в годината. Бързото ѝ преминаване през зодиака я променя често и я кара като истинска дама да бъде адаптивна, съобразителна и горда. Досега в знак Близнаци, тя беше будна, любопитна, комуникативна и търсеща компания. Сега, навлизайки в знак Рак, тя ще промени своите интереси и естествено отегчена ще каже:

– Ох, как ми омръзнахте всички вие. Имам нужда от повече тишина и спокойствие.

Искам вече да се оттегля в дома си.

Трябва да обмисля всичко чуто и видяно през последния месец и истински имам нужда да заредя силите си в една домашна и уютна среда.

Сайтът на астролог Венета Матева

Така Венера в следващия месец ще предпочита да бъде сама или с най-близките си хора в покоите на Рака.

Знак Рак е владетел на домашния уют и семейното огнище. Той е единственият воден кардинален знак и е свързан с точката IC в хороскопа. Това са нашите корени, дом, семейство и мястото където се прибираме и оттегляме след дългия работен ден.

Докоснати от Венера, тези сфери засилват своята най-женствена и нежна проява. Чувства се засилена връзка с домашното огнище, родителите и роднините. Предстои период, в който ще отделяме

повече време на себе си и дома ни.

Дали ще правите ремонт, ще каните или ще ходите на гости, за да се видите с роднини е ваш избор. Възможно е да проявите желание да напреднете в кулинарното изкуство и така да зарадвате любимите хора. Сега е момента да смените стария тиган или да купите онзи красив сервиз, който не можете да забравите.

Емоционално няма да имате нужда от големи компании и много хора. Ще се чувствате щастливи вкъщи, с любимите хора в компанията на прясно изпечен сладкиш. Тъй като Рак е най-чувствителният и лесно раним знак, ви предупреждавам да се пазите от излишна ранимост. Прощавайте и бъдете по-толерантни към думите на другите.

В професионален план може да се радвате на повече разбиране, подкрепа и отстъпчивост на партньорите си. В този период

рецептата за успех включва мекота, търпение,

стратегическо отстъпване, наблюдаване и търсене на нова информация. Заобиколете ситуацията, изчакайте по-добър момент, направете се на приятно разсеяни, спечелете време и действайте. Понякога блага дума, усмивка и добро поведение постигат повече от директни действия, хъс и пряко настъпление.

Между 27-и юли и 4-и август, Венера ще формира добър аспект с Уран в Телец, което може да предизвика внезапни чувства, нови очаквания или влюбвания. В тези дни очаквайте непредвидени ситуации в личен и професионален план. Сега е моментът да получите отговори на дълго чакани въпроси и теми.

Между 4-и и 10-и август, Венера има приятелска среща с Нептун. Тази компания в положителен план може да ни донесе прозорливост,

силна интуиция и магнетизъм.

Периодът е прекрасен за осъществяване на творчески планове. В тези дни се пазете от чувството за заблуда и идеализиране на хора и обстоятелства.

Между 5-и и 11-и август, Венера ще има напрегнати отношения с планетата Плутон. Това положение ще ни обърка, като внесе затруднения в личен и професионален план. Възможно е да се изправим пред страх от отхвърляне и неразбиране. Времето е подходящо за равносметки и повече наблюдение.

Гостуването на Венера в Рак ще донесе най-много подкрепа в делата и отношенията на родените под знаците – Рак, Риби, Скорпион, Дева и Телец. Те ще получат

топлина и късмет в личен и професионален план.

По-труден и противоречив ще е периода за родените под знаците Козирог, Везни и Овен. Тях съветвам да довършат започнатите дела и да отложат важните си ангажименти за следващия месец.

За Близнаците тази позиция на Венера няма да донесе сериозни промени на емоционално ниво. Същите ще се радват на спокойствие и усещане за сигурност.

Пред Лъвовете стои сложен период, изискващ от тях търпение и правене на компромиси. Венера ще бъде в тяхна подкрепа след 11-и август, като им носи щастие и любов.

Водолеите и Стрелците могат да очакват важни известия и развитие на делата.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара