Кои сме ние и накъде отиваме? Какво се иска от нас, за да бъдем щастливи? Има ли рецепта за успеха? Животът има ли смисъл или изтича като вода между пръстите? Има ли Бог? Можем ли да станем господари на съдбата си – да я променяме и моделираме като пластелин? Дали душата съществува, въпреки че никой не я е виждал? И след този живот чака ли ни друг? Какво се случва със света, в който живеем? Какво бъдеще чака нас и децата ни?

Питаме себе си и другите, докато някой ден уморени не погребем въпросите в задния двор на съзнанието. Докато не се примирим, че можем да живеем без отговори. И всеки ден се будим с пресъхнала уста, защото в нас има една неутолена жажда.

„Нектар за душата” е книга, която утолява тази жажда за знание, за смисъл, за да ни направи сетне  по-жадни от преди. Това е книга, която ще ни провокира да учим, да чувстваме и да вървим напред без да изпитваме страх и без да се съмняваме в себе си. И вече сигурно разбирате – това не е точно книга, а инструмент, който ни освобождава от оковите на навиците, убежденията и илюзиите. „Нектар за душата” е приятел, който дава безценен съвет, а именно, че

щастието започва там, където свършва невежеството.

Владимир Дубковски и Валерия Дубковска събират купища вековна мъдрост и съвременно знание, за да ни доближат до истината за Вселената и законите, които я управляват. Те ни напомнят, че ние сме част от нея и тя е част от нас и затова е важно да трептим на една честота с планетата, където се пази информацията за това, което е било и за онова, което ще бъде. Ще разберем колко мощ има във всяка наша мисъл и дори ще стигнем до прозрението, че „свръхестественото” си е съвсем естествено, когато знаем отговорите. На страниците на „Нектар за душата” има квантова физика, астрономия, астрофизика, естествена история, археология, естествознание, философия, религия, нова наука и езотерика.

От нас не се очаква да ги изучим изведнъж, а да съберем куража да тръгнем по безкрайния път на познанието. Докато вървим по този път, ще усетим как малко по малко чувството на безсилие изчезва. Безсилието в борбата с несправедливостта, старостта, бедността, самотата, болестите. На негово място се появява вяра. Вярата, че  всичко, което мислим, говорим и правим може да стане реалност. Вяра в нас самите.

Не оставяйте скептицизма да ви завладее преди да отпиете от „Нектар за душата”. Тази книга е помогнала на хиляди хора по света да открият своето признание и своята истина. Сега те обичат повече, радват се повече, печелят повече и преодоляват невъзможни препятствия. „Нектар за душата” е продължение на идеите на Ронда Бърн в „Тайната” и помагало за пълноценен и щастлив живот.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара