Bed Bath & Table пренася стила на живот и разбирането за комфорт на нови висоти, граничещи с култ към дома. В колекциите в магазина ще откриете изящество на детайлите, гаранция за световно качество и безукорен стил. Освен наложените премиум марки за банята, спалнята и масата, софийската верига открива нови хоризонти пред лукса с колекциите на Versace Home и Sambonet.

В магазина банята е посветена на австрийската топ марка за текстил Vossen и предложенията на Tommy Hilfiger в серията Home.

Най-новите колекции на Villeroy & Boch, включително актуалния дизайн за Коледа, вече блестят в изискан разкош на витрините.

В продължение на категорията мода за маса ще останете запленени от изяществото на италианската марка Sambonet, включително с възможност за персонализиране на любимите прибори.

Sander е още едно премиум предложение, което ще ви накара да се влюбите в изобилието на десени и пищността на цветове, познати само в романтичното богатство на Ренесанса.

Спалнята е специално място не само във всеки дом, но и за Bed Bath & Table, където любителите на разточителния разкош ще намерят усещане, по-фино от кадифе в немската марка за спално бельо elegante.  

За сънища, които вдъхновяват за покоряване на мечтите, магазинът представя най-доброто от световните лидери в Европа и САЩ –  Sealy и Tempur.

„Новият магазин на Bed Bath & Table  издига в култ качеството на живот у дома и носи послание да съхраним уюта, да прекарваме време с близките си, да се наслаждаваме на живота. Отново се спряхме на концепцията мултибранд стор и сме щастливи да представим колекциите и на изключително луксозните марки Versace Home и Sambonet -каза собственикът на магазина г-жа Юлия Спасова.

Вижте цялото портфолио от брандове в Bed Bath & Table преди  да изберете подарък или да решите да поглезите сетивата си у дома: Versace Home, Sambonet, Villeroy & Boch, Sander, Vossen, Tommy Hilfiger Home, Issimo, elegante, White Boutique, Manterol, Sealy и Tempur.

Новият магазин Bed Bath & Table е в Sofia Ring Mall на етаж 0.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара