Има проблеми, за които жените не обичат да говорят, търпят неразположенията си с години и дори не търсят лекарска помощ от страх, че това не е „болка за умиране“ и че решението е непременно операция.

Става дума за гинекологични и уринарни проблеми като инконтиненция, болезнен сексуален акт или вагинална атрофия.

Но дали здравето и комфортът на жената могат да бъдат тема табу? Защо вагината и нейното състояние са непристойни теми? Не е ли време жените да потърсят възможности за своята интимна естетика?

Доц. Румен Димитров, управител на медицински център „Фемина“,  и д-р Денчева, един от най-уважаваните специалисти по дерматология и венерология, канят всички дами на безплатен уебинар в петък от 13 ч. на страницата на „Фемина“, за да си поговорят за едни от най-често срещаните гинекологични проблеми при жените, които освен здравни, често се оказват и емоционални. Двамата специалисти ще споделят информация за начините за решаване на тези проблеми и ще разкажат за напълно нов вид лечение – неинвазивно, безболезнено и бързо – чрез лазерния апарат Fotona.

Терапиите, които Fotona предлага, лекуват проблеми като:

✅синдром на вагинална релаксация

✅стрес-инконтиненция

✅вагинален пролапс

✅диспареуния (болезнен полов акт)

Лазерът позволява извършването и на други естетични манипулации, като: отстраняване на кондиломи, пигментации и други, затова в допълнение,ще обсъдим и естетичните терапии за лице чрез неинвазивни лазерни процедури.

✅как да подобрим цялостния вид на кожата

✅възстановяване на блясъка, плътността и естествената еластичност на лицето

✅възстановяване на лицевия контур и видимо подмладяване на лицето

Всички, които до този момент са се смущавали да споделят своите проблеми, могат да го направят сега и да получат съвет от специалист. Изпращайте въпросите си като лично съобщение или се включете с коментар на живо по време на уебинара.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара