„Пътят на душата през зодиака“, книгата на астролога Хули Леонис, издадена от „Апостроф“, е вече на пазара. Изданието не просто разкрива значението на зодиакалните знаци в живота на всеки отделен човек, но и дава познания за тяхната сила, влияние и ни учи на умението да ги управляваме.

Xyli-Leonis_pic

Хули Леонис е завършил Академията по астрология в Москва. Специализирал е в сферата на човешките взаимоотношения, а особено внимание отделя на отношението и връзката на човека със самия себе си. Познанията му са в областта на класическата астрология, а при консултациите си използва индивидуален подход, базиран на синергията между астрологичното и психологичното познание.

„Пътят на душата през зодиака“ ни учи, че астрологията не се изчерпва с познаването на зодиите и че не е задължително представителите на една зодия да си приличат и да имат сходни моменти в живота. Астрологията е наука, която има много направления и взема под внимание много елементи, които придават различни оттенъци на зодията и правят човек индивидуален и различен. Неслучайно астрологията е наречена царицата на езотеричните науки, тъй като при нея освен че се вижда психотипът на човека в определени подробности, но и могат да се определят събития от живота му до огромна точност.

В книгата си Хули Леонис ни разкрива кои са важните компоненти, изграждащи личността, какво е значението на позицията на асцендента в рождената карта, както и значимостта на позицията на Слънцето в живота на хората. Разбираме кои са мъжките и женските знаци в астрологията, какви са техните характеристики и особености и как влияят на партньорствата, приятелствата и характерите ни.

ОТКЪС – КАК РАБОТИ АСТРОЛОГИЯТА, МЪЖКИТЕ И ЖЕНСКИТЕ ЗНАЦИ 

Apostrof_Putyat-na-dushata-prez-zodiaka_cover-firstВ „Пътят на душата през зодиака“ авторът ни дава познания за петте най-важни особености, които трябва да знаем за всяка една зодия. В астрологията всичко е свързано, а енергиите протичат така, че ако някъде настъпи дори малка промяна, то тя засяга всички останали компоненти.

Специално внимание авторът обръща на шестте двойки опозиционни знаци – какви са взаимоотношенията между тях, по какво си приличат и как решават проблемите помежду си. Учи ни как да развием енергията на зодията си, полагайки необходимите усилия, за да извървим правилно пътя си. Знанието как да се справим с тази енергия ни помага да развием личните си качества и да постигнем целта в живота ни, а именно да извървим пътя към себе си.

Пътят на душата през дванайсетте зодиакални знака се свързва с различни стъпки от еволюцията на душата, които ни дават различни уроци. Позицията на астрологията е на много високо духовно и интелектуално ниво. Човек трябва да бъде готов да научи истината за себе си и да разбере, че действително душата следва определен път.

Книгата ще ви разкрие много за енергията на зодиакалния знак и посоката, която е поела душата ви. Това не е умението, което владеете, а което трябва да развиете в настоящия живот, за да сте щастливи. Предстои ви едно вълнуващо пътуване в най-ценната езотерична наука за тайните знания – астрологията.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара