Какъв е този удивителен режим, прилаган от японските топмодели? Кеничи Сакума разбулва тайната на идеалната фигура в своята не по-малко удивителна книга, от която са реализирани над 2 000 000 екземпляра!

„Методът Сакума в 5 минути на ден“ не е режим, ориентиран единствено към модели и спортисти. Кеничи Сакума помага на над 4000 жени годишно. Общо повече от 30 000 жени са постигнали идеалното за тях тяло за извънредно кратко време. Благодарение на опита си той може мигновено да „сканира“ тялото на всеки клиент и да прецени какво трябва да направи, за да подобри външния си вид.

Кеничи Сакума е успешен треньор на международни супермодели и знаменитости. С разработения от него метод Sakuma Full Body клиентите му се сдобиват със стройна фигура само с 4-5 минути упражнения на ден. Ето какво споделя той:

„Преди година, след като беше само за две седмици на режима за идеална фигура, моя клиентка модел се освободи от тлъстините в долната част на корема си и в ръцете между лактите и раменете, нещо, което преди това не ѝ се бе удавало да постигне. В резултат на това тя спечели „голямата награда“ от топконкурсите за красота и подхвана кариера като модел на прочути марки. При друг случай баскетболистка дойде при мен за съвет как да стане модел. Тялото ѝ бе оформено от спорта и беше съвършено различно от тяло на модел. Въпреки това тя свали 10 килограма и осъществи своята мечта.“

Преди да поставите целите си за сваляне на килограми, трябва да обмислите още нещо: какво искате да правите, като отслабнете? Какви промени в ежедневието си желаете да внесете? Да си зададете тези въпроси е от критично значение за успеха на режима ви. Ако единствената ви цел е „Искам да сваля 3 килограма“, след като я постигнете, ще се отпуснете и ще се върнете към предишния си начин на хранене. Накрая може да се озовете с повече килограми от тези, с които сте започнали.

Консултант японист: Маргарита Укегава

Facebook Twitter Google+

0 Коментара