Пълнолуние в Стрелец – очаквайте чудеса!

На 4-ти юни (неделя), в 6:42 ч., ще се случи Пълнолуние на 13 градуса в знак Стрелец.

Луната е най-бързо движещото се небесно тяло и нейните фази са изключителни важни за живота ни. Тя е женското начало, нощта, Ин енергията, емоциите, чувствата и това, което подсъзнателно носим дълбоко в душата си.

Пълнолунието се свързва с процес на освобождаване, ревизия на делата и отношенията, разделяне и сбогуване с хора, навици, чувства и действия. Всеки от нас има определен потенциал и бюджет да приема и дава на другите. В стремежа си да даваме, понякога не преценяваме какво губим. В стремежа си да се грижим за някой, не виждаме, че той няма нужда да получава това от нас. Очакваме не обещани неща и се губим в собствените си страхове да бъдем обичани. Не умеем да се пазим или сме прекалено загрижени за себе си. Случва се! Важното е да се променяме, адаптираме и учим от собствените си грешки и постижения. Важно е да благодарим, да се извиняваме и да прощаваме.

Сайтът на астролог Венета Матева

Събитието носи повишена емоционалност, чувствителност, обичливост, напрегнатост, безпокойство и раздразнителност. Не оставяйте тези емоции да ви завладяват и се опитайте да запазите спокойствие и избягвате взимане на крайни и необмислени решения.

Останете будни за мислите,

които търсят вниманието ви и останете насаме с тях. Сега е моментът да се изправите пред темите на оста Близнаци-Стрелец, като ги обмислите, почувствате и анализирате. Без тревоги, страхове, ограничения, бързане и очакване.

Отправете се на разходка в душата си, забавете скоростта си на движение, огледайте се и извикайте всяка лутаща се в последните шест месеца мисъл, план и желание. Помислете дали не е време да потърсите нов образователен курс, който да повиши професионалната ви квалификация. Имате ли нужда да разлистите нова книга или да преживеете сценария на хубав филм, като едно пътуване към себе си. Не заслужавате ли да замените близките си пътувания с разкошно дълго екзотично приключение. Не е ли дошъл моментът да разредите монотонните си приятелски срещи с нови запознанства и допускане на нови хора в живота си. Достатъчно ли е перфектното ви владеене на английски език или е дошло време да изживеете нов френски шансон.

Бъдете щедри към всяко съмнение и му вдъхнете живот.

Вярвайте си повече! Бъдете оптимисти! Прекрачете ежедневието си и се отправете на щура разходка в очакване на чудеса. Загубете се и търсете нови хоризонти. Плувайте в океана на съществуването си и търсете повече щастие, розови пеперуди, ароматни цветя, зелени върхове, обич, споделеност и щастливото гъделичкане на късмета.

Оставате всеки воденичен камък зад гърба си и летете.

Щом имате нужда го направете и не се обръщайте назад. Животът е движение и накрая всичко си идва на мястото. Важното е да се ценим, уважаваме и борим за онова местенце от Вселената, което ни е отредено.

Марс е съгласен с всичко написано и безусловно подкрепя Луната в Стрелец. Оставете на този звезден блус да развихри косите ви, да ви освободи от някои задръжки и ограничения и да ви качи смело на дансинга. Отпуснете се в обятията на този танц, бъдете вдъхновени за

нови дестинации и преживявания.

Най-силно това Пълнолуние ще бъде усетено от родените на 3-ти и 4-ти март, юни, септември и декември. Те ще имат силно желание, мотивация и импулс за действия и търсене на лично удовлетворение чрез промяна.

Времето на Пълнолунието е подходящо за духовни практики, йога, медитация, ароматерапия и развитие на творчески потенциал. Времето след Пълнолунието е подходящо за започване на диети и пречистване на организма.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара

ОЩЕ ОТ шесто чувство

Абонамент