Намаляващите дни на Луната през юни 2023 г. ще ви помогнат да решите какво е добро за бъдещето и какво трябва да оставите в текущия лунен месец. Време е да се приземите малко, да се дисциплинирате и да преминете от прекаления оптимизъм, примесен с идеализъм, към реални и материални въпроси.

Общият фон на целия период на намаляващата Луна от 5 до 18 юни се дължи на пълнолунието в Стрелец на 4 юни. През тези две седмици може да възникне информационна умора поради необходимостта да се задълбочите във входящата информация. Много хора най-накрая ще видят какво точно се случва в обкръжението им, кой е истински приятел и кой се маскира като такъв.

Намаляващата Луна през юни 2023 г. е благоприятна за бизнес успехи, търговия, въвеждане на нови технологии, споразумения и подписване на договори. Ако всичко е било предварително подготвено, вървяло е по план и е имало протежета, то през този период ще бъдат постигнати цели по въпросите за смяна на работата, изкачване по кариерната стълбица.

В края на намаляващата Луна ще е по-лесно да „поемете контрола“, а самодисциплината и организацията ще са основният двигател на напредъка във всяко начинание. Енергийният потенциал на тези дни засилва тенденцията да проявявате ярко и открито своята активност и лидерски качества, има желание да се състезавате, да събирате екип около себе си, да се стремите към целта си.

5 юни, понеделник, намаляваща Луна в Козирог от 10:30 ч.

Лунен ден

Лунен период без курс от 06:23 до 10:30 ч.

17-ти лунен ден продължава от сутринта

18-ти лунен ден започва в 23:17 ч.

Важен ден: Козирози, Телец, Дева

Напрегнат ден: Рак, Овен, Везни

Преди 10:30 ч., неефективно време. Планирайте деня така, че важните дела да се извършват след този период. Денят е подходящ за вземане на важни решения, професионални дейности, структуриране на текущи процеси. Време, в което можете да се възползвате максимално от вътрешната си енергия.

6 юни, вторник, намаляваща Луна в Козирог

Ден на Марс

В сутрешните часове продължава 18-ият лунен ден

Важен ден: Козирози, Телец, Дева

Напрегнат ден: Рак, Овен, Везни

В зависимост от вътрешния ви свят този ден може да бъде щастлив или да ви донесе проблеми. Ден за активни и решителни действия: Ракът е натоварен с много работа, но не и с работа. Трябва да контролирате гнева и раздразнителността си. Бъдете внимателни към случващото се, вслушвайте се в това, което ви казват хората.

7 юни, сряда, намаляваща Луна във Водолей от 11:41 ч.

Ден на Меркурий

Лунен период без курс от 07:39 до 11:41 ч.

19-ти лунен ден започва в 00:10 ч.

Важен ден: Водолей, Близнаци, Везни

Напрегнат ден: Лъв, Телец, Скорпион

До 11:41 ч. е неефективно време, така че не планирайте важни неща за вършене сутринта. Бъдете внимателни с новите идеи, думи и действия. Проверявайте внимателно цялата постъпваща информация. С търпение и усърдие може да спечелите покровителството на началниците си, да намерите подкрепата на спонсор, да намерите съмишленици и последователи.

8 юни, четвъртък, намаляваща Луна във Водолей

Ден на Юпитер

Двадесетият лунен ден започва в 00:47 ч.

Важен ден: Водолей, Близнаци, Везни

Напрегнат ден: Лъв, Телец, Скорпион

Ден на откровения, открития, духовна трансформация, преодоляване на съмненията и освобождаване от дългове и трудни състояния. Бъдете отворени за това, което идва днес. Препоръчително е да сте в компанията на съмишленици, техните мнения ще ви помогнат да отворите очите си за много неща. При ползотворна работа може да се появи възможност за кариерно израстване.

9 юни, петък, намаляваща Луна в Риби от 13:13 ч.

Ден на Венера

Лунен период без курс от 07:23 до 13:13 ч.

21-ви лунен ден започва в 01:14 ч.

Важен ден: Риби, Рак, Скорпион

Натоварен ден: Дева, Близнаци, Стрелец

До 13:13 ч. е неефективното време, след което започва активният и творчески период. Следобедът е подходящ за работа в екип, обединяване на хората и придвижване напред, важни разговори и справедливи решения. Ден на изводи, учене, изпити и проверки на професионализма.

10 юни, събота, намаляваща Луна в Риби

Ден на Сатурн

22-ри лунен ден започва в 01:33 ч.

Важен ден: Риби, Рак, Скорпион

Напрегнат ден: Дева, Близнаци, Стрелец

Ден на мъдростта и знанието, предаване на опит и авторитет на други партньори или служители за постигане на конкретни организационни цели. Ученето и всякаква работа с информация са благоприятни. Ако посветите този ден на учене, можете да напреднете така, както бихте напреднали в годините на усилена работа. Ефективно време за творческите хора. Ден за духовно и творческо обновление.

11 юни, неделя, намаляваща Луна в Овен от 16:20 ч.

Ден на Слънцето

23-ти лунен ден започва в 01:49 ч.

Важен ден: Риби, Рак, Скорпион, след 16:20 ч. – Овен, Лъв, Стрелец

Натоварен ден: Дева, Близнаци, Стрелец, след 16:20 ч. – Везни, Рак, Козирог

Енергията на деня е сложна, време на изкушения и провокации. Добре е да се отървете от всичко излишно, да пречистите енергията си от негативността, от причините за неуспехи и проблеми.

Ако действате целенасочено и самостоятелно, силата на Луната може да ви помогне да осъществите и най-сложните планове. Денят на сложните пренастройки, ви позволява да идентифицирате незначителните неща и да ги отстраните.

12 юни, понеделник, намаляваща Луна в Овен

Лунен ден

24-ти лунен ден започва в 02:03 ч.

Важен ден: Овен, Лъв, Стрелец

Напрегнат ден: Везни, Рак, Козирог

Ден на пробуждане на мъжката енергия, разрушаване на старото и създаване на новото. Благоприятен за полагане на основи за строителство, създаване на база за някакъв бизнес, представяне на работата ви, завършване на важни проекти. Идеално време за общуване с противоположното поле, дейности на открито, пътувания.

13 юни, вторник, намаляваща Луна в Телец от 21:31 ч.

Ден на Марс

Лунен период без курс от 21:26 до 21:31 ч.

25-ти лунен ден започва в 02:16 ч.

Важен ден: Овен, Лъв, Стрелец

Напрегнат ден: Везни, Рак, Козирог

Енергията на деня е благоприятна за справяне с много проблеми. Не взимайте страна, придържайте се към златната среда, запазете неутралитет в отношенията с колегите. Постигайте споразумения, подписвайте договори, създавайте нови връзки, вземайте отговорни решения.

14 юни, сряда, намаляваща луна в Телец

Ден на Меркурий

26-ти лунен ден започва в 02:31 ч.

Важен ден: Телец, Дева, Козирог

Натоварен ден: Скорпион, Водолей, Лъв

Благоприятно време за разпределяне на ресурси, поставяне на основите на бъдещи успехи, разговори с шефовете за повишаване на заплатите или по-добри условия на труд. Денят е подходящ и за делови срещи, разговори с партньори за общи пари, търсене на финансова помощ. Вслушвайте се в съветите на приятели и не отхвърляйте предложенията им.

15 юни, четвъртък, намаляваща Луна в Телец

Ден на Юпитер

27-ми лунен ден започва в 02:48 ч.

Важен ден: Телец, Дева, Козирог

Натоварен ден: Скорпион, Водолей, Лъв

Възможни са печалби от сключени по-рано сделки и договори. Това е добър ден за извършване на нещо задълбочено и дългосрочно. Благоприятни са новите работни места, финансовите транзакции, въпросите, свързани с недвижими имоти и собственост. Можете да се свържете с финансови институции, ако търсите средства за стартиране на важен проект.

16 юни, петък, намаляваща Луна в Близнаци от 04:45 ч.

Ден на Венера

Лунен период без курс от 04:36 до 04:45 ч.

28-ми лунен ден започва в 03:10 ч.

Важен ден: Близнаци, Везни, Водолей

Напрегнат ден: Стрелец, Риби, Дева

Спокоен и благоприятен ден, идеален за продажба или покупка на земя, имоти, машини. Това е добро време за контакти и запознанства, за обмен на информация и идеи. Старият бизнес трябва да бъде продължен, а новият не трябва да се преследва все още. Можете да водите преговори, да пътувате, да се отправяте на командировки.

17 юни, събота, намаляваща Луна в Близнаци

Ден на Сатурн

29-ти лунен ден започва в 03:39 ч.

Важен ден: Близнаци, Везни, Водолей

Натоварен ден: Стрелец, Риби, Дева

Последният ден от лунния месец, се свързва с духовно прозрение. Днес могат да дойдат откровения и тайни знания. Вземете си почивен ден, за да се възстановите и да се подготвите за новия лунен цикъл, който започва на 18 юни в 07:37 ч. в Близнаци.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара