FOREO, световният лидер в областта на медицинските технологии за грижа за кожата, пусна в продажба PEACH™ 2първото си IPL устройство за домашна употреба. Този уникален уред за епилация в уюта на дома превъзхожда конкурентните продукти с това, че има 2 пъти по-голяма мощност, третира 3 пъти по-голяма площ от кожата и една процедура на цялото тяло с него отнема само 10 минути. С PEACH™ 2 брандът не само представя поредната си иновация, но и навлиза в напълно нова продуктова категория.

Новият уред със своята ободряваща технология позволява безболезнено, ефикасно и копринено гладко обезкосмяване в домашна обстановка. Заедно с охлаждащия гел PEACH™ Cooling Prep Gel безупречните резултати са гарантирани. Устройството е чудесно решение за тези, които са уморени от бръснене и кола маска и търсят дългосрочно решение за обезкосмяване, което наистина работи.

Какво е IPL?

IPL е акроним на Intense Pulsed Light (интензивна импулсна светлина). Използването на IPL има много предимства, като едно от тях е честото ѝ прилагане като средство за премахване на косми. IPL е лечение, при което се използват силни светлинни импулси, насочени към меланина. Светлината прониква през кожата, докато достигне до най-високото ниво на меланин, където се намира коренът на косъма. Светлината унищожава дермалните папили, които са отговорни за производството на космите, и така постига дългосрочното им и видимо отстраняване. Космите, които са третирани с IPL светлина, падат и след няколко процедури тялото постепенно започва да произвежда по-малко косми. IPL е практичен и дългосрочен заместител на бръсненето, кола маската, обезкосмяването с конец, и други повтарящи се техники за обезкосмяване.

Защо PEACH™ 2?

PEACH™ 2 на FOREO е ефективен начин за премахване на космите без усилие в уюта на дома. Той генерира до 120 светлинни импулси в минута, с което изпраща пропуснатите места в минало. PEACH™ 2 може да осигури впечатляващ брой от общо половин милион светлинни импулси, което е достатъчно светлинно третиране, за да осигури на цялото тяло обезкосмена и копринено гладка кожа за цял живот.

Тъй като днес стандартът на живот продължава да расте, инфлацията е основно притеснение за много семейства, които се борят да свържат двата края. Скъпите козметични процедури в салоните вече не са приоритет. Според проучванията жените от поколението MIllennials са основните клиенти на салоните за красота и грижа за кожата. Те са и демографската група, която е най-силно засегната от инфлацията и сега е принудена да обмисли кои процедури за красота да изостави или да замени с по-достъпни варианти. С новия си уред FOREO предлага решение в тази посока, като предоставя безопасно IPL лечение за домашни условия, което не се отразява разрушително на банковата сметка.

Характеристики на PEACH™ 2

Патентовано от FOREO, PEACH™ 2 има лампа, проектирана да доставя интензивна импулсна светлина до кожата през прозорец за третиране с площ 9 cm² (над 3 пъти по-голям от този при другите IPL устройства), като безопасно и ефективно премахва космите и предотвратява повторното им израстване, с двойна мощност за по-добри резултати. С широк прозорец за третиране, който покрива голяма площ от кожата, гъвкава глава, която позволява цялостно покриване на извивките на тялото и сгъвките, и вградено охлаждане за безопасни и безболезнени процедури, FOREO PEACH™ 2 прави безкосмяването по-лесно от всякога.

FOREO PEACH™ 2, брой светлинни импулси

FOREO PEACH™ 2 е оборудвано и с емблематичната патентована технология за T-Sonic™ пулсации на FOREO. Трансдермалните пулсации преминават през външните слоеве на епидермиса, стимулирайки кожата, за да насърчат светлината да проникне с лекота в космените фоликули. Освен това T-Sonic™ пулсациите помагат за стимулиране на кръвообращението с до 450%, като подпомагат лимфния дренаж и производството на колаген.

PEACH™ 2 разполага също с вградената система за охлаждане. Въпреки че IPL не е болезнено лечение, бързият изблик на светлина може да причини лек дискомфорт, който вградената 360° система за охлаждане на кожата веднага облекчава. Другите му удобства включват интелигентен сензор за кожата, саморегулираща се глава и защитно силиконово покритие. Тези функции активират IPL лечението, когато устройството е в пълен контакт с кожата, приспобено към естествените извивки на тялото, и не позволяват на светлината да се разпръсква извън таргетираните области, което го прави безопасно и ефективно.

Не на последно място идва най-добрият приятел на PEACH™ 2 – PEACH™ Cooling Prep Gel т.е. охлаждащ гел за подготовка. Разработен специално за устройството PEACH™ 2, този лек хидратиращ продукт успокоява, хидратира и охлажда кожата по време на лечението, като помага на устройството да се плъзга с лекота по кожата.

Използването на PEACH™ 2 е много лесно, трябва първо да го регистрирате в безплатното приложение FOREO. След това нанесете PEACH™ Cooling Prep Gel върху обръснатата кожа за още по-интензивно усещане за охлаждане, като не забравяте да го масажирате до пълното му абсорбиране. Изберете интензивност в приложението. Включете PEACH™ 2. Преди първата употреба трябва да изберете предпочитаните настройки чрез приложението FOREO. След това регулирайте интензивността на IPL по желание, като натиснете бутоните + и – на устройството. Поставете прозорчето за третиране плътно върху кожата. За големи площи натиснете и задръжте бутона за светлинни импулси (flash), докато плъзгате устройството по кожата. За малки зони натиснете и веднага пуснете същия бутон.

Охлаждащ подготвителен гел FOREO PEACH™ Cooling Prep Gel

Нивата от 1 до 3 на устройството PEACH™ 2 са предназначени за чувствителни зони. При употреба на намален интензитет на светлините импулси може да са необходими повече процедури, за да се видят желаните резултати. Докато усещането по време на третирането е комфортно за вас, увеличавайте настройката с едно ниво.

Употреба

Преди да натиснете светлинния бутон, не поглеждайте към устройството, за да избегнете ярката светлина. В редки случаи светлината може да ви се стори твърде ярка. Това не е свързано с риск за безопасността. За по-голям комфорт препоръчваме третирането да се прави в добре осветена стая, за да се намали възприетата яркост. Въпреки това, ако установите, че светлината все още е твърде ярка, препоръчваме да носите слънчеви очила за допълнителна защита на очите. Препоръчваме също така да носите слънчеви очила за допълнителна защита на очите, когато използвате устройството за премахване на окосмяването по лицето.

FOREO PEACH™ 2 е налично за предварителна поръчка на foreo.com, като се предлага в два цвята: праскова и мента. Уредът скоро се очаква да бъде пуснат в продажба ексклузивно и в notino.bg.

За да научите повече за FOREO, водещата световна марка за медицински технологии за грижа за кожата, и за да сте в крак с бъдещото ѝ развитие и иновации, посетете www.foreo.com или последвайте @FOREO в Instagram.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара