На 5-и юни, планетата на любовта и хармонията Венера, ще започне разходка в артистичния знак Лъв, която ще продължи чак до 9-и октомври. Завладяна от силни емоции, страст и приключения тя ще преживее ретроградно пътуване между 22-ри юли и 3-ти септември между 28-12 градус в знака.

По време на гостуването си в знак Рак през последния месец, Венера успя да покаже повече онази част от себе си, която говори за нежност, разбиране, топлина, уют и спокойствие. Не мисля, че Венера се е чувствала зле в дома на знак Рак, но смятам, че ни накара да бъдем по-съчувствени и грижовни отколкото ни се иска.

Тя е нежност, хармония, неподправената красота и естествената усмивка, която стопля и отваря врати. Престоят ѝ в знак Лъв ще ни донесе

положителен заряд и желание за приключения.

Време е за повече щастливи мигове далеч от дома. Доверете се на прекрасното време, дългия ден, приятелите и възможностите, които ви предлага живота. Не забравяйте, че животът е миг а енергията на знак Лъв, може да превърне този миг в незабравимо пътуване и преживяване.

Въпреки желанието на Венера да прекара времето си в следващите месеци щастливо и безметежно я очакват няколко предизвикателни аспекти, които ще се наложи да преживее и превъзмогне.

Сайтът на астролог Венета Матева

С влизането ѝ в знака се въвлича в открит конфликт до 13-и юни с Плутон, Сатурн и Юпитер. Това неразбирателство между планетите, ще ни носи напрежение, противоречия с околните и усещане за изгубване, липса на подкрепа и обида. Избягвайте в това време да уреждате лични и професионални отношения. Разговорите ни ще се случват трудно, бавно и безрезултатно. Изберете дните за рутинни занимания и довършване на започнатото. Не влизайте в спорове и избягвайте конфликти.

Между 13-и и 23-ти юни, Венера ще настигне своя любим Марс, който джентълменски я изчаква по пътя си. Дните са прекрасни за стартиране на нови начинания, реализиране на проекти, провеждане на важни срещи и разговори, запознанства, разгръщане на творчески таланти, пътувания и създаване на нови отношения.

Между 23-ти юни и 2-ри юли,  Уран започва напрегнат разговор с Венера, който е възможно да предизвика раздразнителност и желание за взимане на крайни решения в търсене на свобода и независимост. В този период бъдете въздържани в действията и думите си. Не правете прибързани изводи и дайте на времето да подреди най-правилните отговори.

Между 22-ри юли и 4-ти септември, Венера е ретроградна!

В този период не встъпвайте в брак, не подписвайте важни договори, не купувайте скъпи стоки и не правете козметични процедури.

Огнените знаци Овен, Лъв и Стрелец ще имат вихрушка от събития, информация и раздвижване в делата. В професионален план могат да очакват нови предложения и възможности за развитие.

Везните и Близнаците ще намерят път към щастието, късмета и личното удовлетворение.

Телците, Скорпионите и Водолеите, трябва да положат повече усилия за да потърсят и намерят любовта, която със сигурност е някъде около тях. Бъдете по-търпеливи към хората които обичате. Не харчете излишно и правете повече компромиси.

Раците и Девите, ще се радват на спокойствие от Венера и попътен вятър в заниманията.

На Козирозите и Рибите, Венера ще носи несигурност и неувереност. Тях съветвам да останат будни за случващото се. Да запазят доброто си настроение и да разчитат повече на фактите, отколкото на усещанията си. Те е възможно да ги подвеждат.

Желая на всички, цветен и красив период.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара