След излизането на книгите, посветени на темите за любовта и емоциите, астрологът Хули Леонис се завръща с третото заглавие от поредицата „Очевидната скрита истина“. Този път авторът разобличава всичко онова, което не знаем за секса. Той разкрива тайните на интимния свят и доказва, че всеки може да бъде щастлив. Но това може да се случи като се вслушаме в собствената си истина, а не се опитваме да се вместим в колективната енергийна рамка.

В „Очевидната скрита истина за секса“ Хули Леонис потапя читателите в темата за мъжката енергия, защото тя е тази, с която свързваме идеята за секса, а момчешката – нейният предвестник. Авторът ни води по пътя към познанието за сексуалното преживяване като източник на вдъхновение и позитивна енергия.

Според Хули Леонис

сексът е кулминацията на красотата

в отношенията, а не е началото им. Той може да е магията на сливането и най-силният и качествен енергообмен на високовибрационни преживявания, ако се базира на топлота, емоции и любов. Но е възможно сексът да се превърне в инструмент за разочарование и източване на енергия. Да бъде отрова за душата. Кой път ще изберем – зависи от нас.

„Очевидната скрита истина за секса“ недвусмислено доказва, че

познанието за емоциите, за секса, за любовта,

за родовата енергия – всичко това ни помага по-добре да разберем себе си, както и по-успешно да се свържем и с останалите. Преди да се случи всичко това, трябва да започнем с революцията –

промяната на собствената гледна точка.

Тази революция не се свързва с външния свят, който ни заобикаля. Това е революцията, която ще направим вътре в себе си. Това е новият поглед, с който ще погледнем на себе си и на света около нас.

Новата книга на Хули Леонис ще бъде представена на онлайн премиера в Деня на влюбените, 14 февруари, от 18:00 ч. във фейсбук страницата на издателство „Апостроф“.

 За автора

Хули Леонис e един от най-популярните астролози в България, познат с дългогодишната си практика и със своя иновативен метод на работа. Специализира в сферата на личните взаимоотношения: отношенията родители–дете, партньорските взаимоотношения, връзката на човека със себе си. Хули Леонис съчетава класическото астрологично познание с изследването на родовата енергия и пречупва тълкуванията си през сферата на психологията.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара