Може би не си давате сметка, но почти всеки човек е роден лечител. Всъщност може би вече притежавате някои от уникалните способности, свързани с тази дарба. Можете да доразвиете своя скрит талант и да се превърнете в истински шаман. Не само да лекувате, но и да изцелявате.

Shamanut v teb COVER

Книгата Шаманът „Шаманът в теб“ на Дебора Кинг утвърждава нашата вродена способност да боравим с фините енергии и да лекуваме себе си и другите и ни  стимулира да използваме скритите сили в живота си. Тя е пътешествие в езотеричния свят на лечителството.

Майстор-лечителката Дебора Кинг споделя своя опит в изучаването и прилагането на източни и западни концепции и лечебни техники – от най-ранните описани практики отпреди 5 000 години до собствения си мощен авангарден подход. Предлаганите от нея полезни упражнения и медитации са съчетани с прекрасни техники – за защита от психическа атака, за преодоляване на ограничаващи нагласи и убеждения, за поддържане на баланса между земно и духовно.

Майстор-лечител и учител Дебора Кинг е била успешен адвокат, когато диагнозата „рак“ я изпраща да търси истината за живота си в друга посока. Тя отказва да се подложи на хирургическа операция, обръща се към алтернативната медицина и преживява

невероятна ремисия под ръководството на енергиен лечител.

Тя побеждава и пристрастяването си към алкохол и наркотици, които е използвала, за да погребе спомените си от детството, изпълнено с насилие.

Дебора пътува по целия свят и помага на хиляди хора да трансформират живота си чрез своите практически семинари. Нейният онлайн обучителен курс „Програма за енергийна медицина на 21 век“ привлича всички, които искат да израснат като лечители (шамани). Води и популярно седмично радиошоу в „Хей Хауз Рейдио“.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара