С премиерата на очаквания хит за малки и големи, „Кунг Фу Панда 3“ отвори врати модерната зала LUXE: A RealD Experience в Кино Арена Мол Варна. Гостите с удоволствие се насладиха на високото качество на картина и звук в комфортната обстановка.

IMG_4042

“LUXE: A RealD Experience” е високо технологичнен киноформат, представян от RealD с цел да обедини под един бранд най-добрите технически качества и да се превърне в синоним за най-доброто киноизживяване.

Пръв към гостите се обърна господин Стефан Минчев, собственик на киноверигата, който представи нововъведенията в залата: огромния екран, пространствения Dolby Atmos звук и удобните кожени кресла.

Специално за събитието във  Варна пристигна Крис Конет, мениджър развитие на пазара в компанията за дигитални кинотехнологии, Christie Viv Audio. „Кино Арена са едни от първите в Европа, които внедряват LUXE формата и смея да твърдя, че залата в Мол Варна като изпълнение надминава световните стандарти“.

Събитието уважи госпожа Адина Уелш, Изпълнителен директор на Райфайзен Пропърти Холдинг Интернешънъл България и Изпълнителен директор на Мол Варна. „Няма по-приятно забавление от филми и пуканки в такава изключителна зала, каквато не съм виждала досега“ , сподели тя.  А кметът на район Младост във Варна, господин Христов Христов, покани жителите на цяла Варна да станат част от световното киносъбитие – Кино Арена Мол Варна LUXE: A RealD Experience.

За гарантиране на най-качественото киноизживяване, LUXE залата отговаря на специални технически изисквания, като: използване на RealD 3D – най-ярката прожекционна 3D технология; голям екран от стена до стена; пространствен Dolby Atmos звук; специално проектиран амфитеатър за идеална видимост към екрана от всяко място в залата.

От днес зрителите могат да се насладят на дългоочакваната анимация Кунг Фу Панда 3 в новата LUXE зала. Също от днес в Кино Арена Мол Варна стартират и прожекциите в съвсем новата PREMIUM зала – концепция на киноверигата и оборудвана с кинотехнологии от най-висок клас. Проектът е реализиран с подкрепата на финансиращата банка Сосиете Женерал Експресбанк и Регионален фонд за градско развитие.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара