Женската вагина е стока. Мъжете нямаше да плащат за нея, ако тя нямаше стойност. Можете да я продавате на стоковата борса и тя ще се разменя за диаманти и злато. Дори по-добре от диамантите и златото, защото за разлика от тях вагината има магическата способност да се търгува в широк диапазон. Тя може да е безплатна или да струва милиони долари.

koteТова, което говоря, няма нищо общо с проституцията! Не ви казвам „продавайте секс“. Казвам ви, че трябва да решите какво точно искате от един мъж (вашия списък). Това е офертната ви цена и не трябва да се съгласявайте с нищо, което е по-ниско! Когато ви дадат желаното, можете да се продавате.

Като казвам „да се продавате“, имам предвид да дадете сърцето си на един мъж. Това е решението да се обвържете. Съпругите на верните мъже са си сложили етикет с цена за „честност и вярност“ и не са се продали, докато не са се сдобили с верен и честен съпруг. Жените с богати съпрузи слагат етикет с цена „лукс и финансова сигурност“, и не се продават, докато не получат исканата стойност.

Останете на борсата, докато не получите това, което искате. Не се задоволявайте с мъже, които не желаят да платят цената за любовта и привързаността ви!

Не го ли заслужавате?

Съпругите на велики мъже не са разчитали на късмета си, за да попаднат на такива находки. Зна­ели са какво заслужават и не са се отказали, докато не го получат. Може да отдадете себе си безплат­но, а може и да поискате цената, която смятате, че заслужавате.

Мъжете имат по-голяма нужда от нас, отколкото ние от тях

Силата на жената е в отчаяната потребност на мъжа от нейното тяло. Мъжете се нуждаят от секс. Те мислят за това постоянно. Копнеят за женското тяло така, както ние копнеем за връзка и чувства. Ето защо те ще дадат какво ли не, за да го получат.

Нуждата им от секс е голямата им слабост. Ком­бинирайте тази слабост с вашата сексуална сила и ще осъзнаете, че разполагате с най-мощното оръ­жие. Не се чувствайте виновна. Те са ловци на емо­циите ни, а ние ще тръгнем на лов за нуждата им от секс.

Ние, жените, не се нуждаем чак толкова от секс. Разбира се, искаме да се забавляваме, но нека сме честни: при нас тази потребност не е така отчай­ваща, както при мъжете.

Смятате, че греша ли? Колко често се случва жени да плащат на мъжки проститутки? Много ряд­ко. Сравнете броя на женските клубове 3а стрип­тийз с мъжките – съотношението вероятно ще бъде 40:1. Сравнете количеството порнография, насочено към мъжката аудитория, с тази за жени и всичко ще стане ясно. Повечето мъже са възбудени по-често, отколкото можем да си представим.

Знаете ли, че ако един мъж не еякулира, той ще започне да изпитва умствено напрежение? Затова трябва да го получи! Може да мастурбира и това ще му бъде достатъчно за известно време, но в крайна сметка ще започне да изпитва СИЛНА НУЖ­ДА да прави секс. В същото време ние може да не правим секс с месеци и това няма да ни разстрои кой знае колко.

Точно това е нашето предимство.

За съжаление, обикновено ние не използваме това предимство в наша полза и в крайна сметка твърде лесно отдаваме тялото си на някой мъж. Измисляме си всякакви причини да си легнем с него. (Не съдя ни­кого, защото всяка една от нас го е правила в няка­къв момент от живота си.)

woman-759688_960_720

Някои жени смятат, че сексът е единственият начин да получат това, което искат. Други се по­влияват от моментното привличане. Те убеждават сами себе си, че няма нищо лошо да го направят, щом има страст и щом става въпрос за отношения между възрастни хора.

Някои жени вярват, че могат да задържат мъжа до себе си, като правят страхотен секс.

Те наивно смятат, че щом мъжът получи най-голямата мръсница, която някога е срещал, той ще поиска да ос­тане с нея. Други пък твърдят, че правят секс за забавление и не ги е грижа за чувствата на мъжа, но тайно страдат, когато той не се обади повече.

Каквито и да са основанията ви да правите секс с мъжа, когото харесвате, това е абсолютно ПО­ГРЕШНА тактика.

Номерът е ДА НЕ ПРАВИТЕ СЕКС

с него. Колкото по-малко получава мъжът, толкова повече иска. А мъжът ви иска единствено когато не може да ви има. Това е. Знам, че е нелепо и че сигурно сте се уморили да го слушате. Може би си мислите, че „ако двама души се харесват, какъв е проблемът да го правят?“ Помнете – говорим за мъже!

За да се опитам да разбера начина им на мисле­не, зададох няколко въпроса на десетима необвър­зани мъже на възраст от 18 до 43 години. Единият въпрос беше много конкретен: „Момчета, защо уж искате момичето веднага да си легне с вас, а след като го направи, се отнасяте зле с него?“. Отгово­рите им бяха брутално честни и бяха нещо от типа на: „Защото не искаме лесни жени“.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара