Обичам женските сайтове – докато ги чета изпитвам топлото, леко възбудливо чувство, че съм зарязано във фризьорски салон момченце. Без да се формализират кой знае колко с езика, те разнищват козметиката, любовта, пластичната хирургия, ядрена физика, кометите, диетите, феминизма, модернизма, бихевиоризма, други „би“ теми. Ръсят яко съвети за всичко жизненоважно – от кокошия трън до това как с черна контрамагия „свекито да гушне цвекито“.

act-733120_960_720Дори се бъркат в сериозните теми на сериозните медии – Мусаката, Секса и Революциите. И винаги си в течение на въпроса от кой дом е излязал ретрограндния Меркурий и за къде се е запътил. Много са полезни, нищо че понякога си противоречат, но те затова са „женски“.

В един от тях чета: „Британски изследователи взривиха научните среди и най-вече дамите по целия свят, с твърдението си, че G-точката не съществува. Учени от Кралския колеж в Лондон обявиха, че

вълшебното „копче“ което докарва жените до екстаз, всъщност е мит.”

В първия момент яко се стресирах – Господи, каква непрежалима загуба! Но после си викам: Логично – откъде накъде Господ ще създаде жената по такъв неграмотен начин, та най-важното й  „копче” да е скрито „на мачу пикчу у царевичака”, а няма да й го бучне на челото. На една ръка разстояние. Пресягаш се и хоп – готово.

Ta – за G-точката и английските световни учени, цитирани от сайта:  „Изследователите разговаряли с повече от 1800 жени на възраст от 23 до 83 години. И резултатите показали, че G-точката е плод на разпаленото женско въображение. „Това е най-голямото изследване, правено досега по темата, и то окончателно доказва, че идеята за G-точката е крайно субективна“ – заключил компетентно професорът по генетика Тим Спектър. Не го познавам лично, но и аз – като ме питат за нещо, от което хал-хабер си нямам – пробутвам лафа за субективната относителност. Интересно – защо генетици провеждат това изследване, при това с „разговори“ и как е направено допитването при този широк възрастов диапазон?

Дали някои са „питани” а други „пипани”?

Като във вица, дето баба се вайка: „Напредва медицината! На времето като идеш на дофтур, пръст да си ударила – „Съблечете се”. А сега – с болна жлъчка, гръдна жаба и остра пороза – „Покажете си езика”.

g

Добре, ама „митът“ не беше ли създаден точно от женските списания? Не е истина колко се бях впечатлил, прочитайки че „Стимулирането на G-точката довежда до „разтърсващите адски силни оргазми.“ Кой, вместо кротко да напътства нежния пол как да се облича и да развълнува косите си, даваше съвети за откриването на G-точката? Кой твърдеше, че това е въпрос не само на „стайл“, ами и на „лайф”? Кой съветваше: „само направо, но бавно” и „веднага от входа нагоре и малко вляво”. Кой даваше точни инструкции:

„Разтваряте широко краката встрани и плъзгате два пръста вътре. Търсите поресто, набръчкано, гъбесто или леко грапаво участъче тъкан. Повърхността й наподобява вътрешната горна част на небцето. Ако той ви стимулира се процедира по същият начин. Запомнете – препоръчително е това да става с потупване.“

Това наставление леко ме озадачи – как с потупване? Ми то границата между потупване и бой често е въпрос на трактовка. Особено като се има предвид, че: „Често жената еякулира бистра течност по време на оргазъм, стимулиран от G-точката. Тази течност някои оприличават на белтък, малко слузеста е и няма мирис.“ Това ме свари неподготвен – жените били равни с мъжете!

Еякулират! Честито на феминистките!

И изведнъж какво – британските учени открили, че женската G-точка липсва. Е, сега вече го втасахме. И защо, питам, загубих сума ти време да си завирам пръстите в устата за да усетя грапавата горна част на небцето? Браво! Оставиха ме с пръст в уста!  Долу женските списания!

Да не би пък някой да я е тафнал и затова да не са я намерили? То толкоз наши сънародници се подвизават из мъгливия Албион, че нищо чудно. Но пък от друга страна, като се има изпонавпредвид, че не било точка, а „спот” – демек петно, май по-добре наистина да я няма.  Въпрос на G -ледна точка.

Като стана въпрос за гледна точка – мъжете също имаме G-точка: MERCEDES G 65 AMG SPEEDSHIFT G-TRONIC. Голяма. Черна. Мощна. Първичен звяр, без украшения. Ръбеста, сурова мъжка G-точка. Прилича на сандък за боеприпаси. Да живеят мъжките списания!

Facebook Twitter Google+

0 Коментара