Сериалът „Огнена страна“ ни представя Макс Териот в ролята на Боди Донован, млад затворник, който търси изкупление и съкращаване на присъдата си, като се присъединява към програма за гасене на пожари, организирана от затвора в Северна Калифорния.

Снимки: Bettina Strauss/CBS ©2022 CBS Broadcasting, Inc

Като част от програмата, той и други затворници застават рамо до рамо с елитни пожарникари, за да потушават масивни, непредвидими горски пожари в целия регион. Това е назначение с висок риск и високо възнаграждение.

Ситуацията се нажежава допълнително когато Боди е разпределен в родния си град в провинцията, където някога е бил син за пример, докато не започват проблемите му. Преди пет години Боди изгаря всичко в живота си и напуска града, носейки със себе си голяма тайна. Сега той се завръща с досие на престъпник и дързостта да вярва в изкуплението.

Поредицата е вдъхновена от преживяванията на звездата на сериала Макс Териот, израснал в огнената страна на Северна Калифорния.

В ролите:

Макс Териот (също създател и изпълнителен продуцент на поредицата), Джордън Калоуей, Стефани Арсила, Джулс Латимър, Кевин Алехандро и др.

Премиерата на „Огнена страна“, сезон 1 е на 7 март от 22:00 часа по FOX. Поредицата ще се излъчва всеки вторник от 22:00 часа.

https://youtu.be/6er2vI6iXOU

Facebook Twitter Google+

0 Коментара