На 7-и март, с влизането на Сатурн в знак Риби, се случва и Пълнолунието в знак Дева. Събитието ще настъпи в 14:40 часа, на 16 градуса в знака.

Пълнолунието е лунна фаза, в която Земята се намира между Слънцето и Луната или двете небесни тела се намират едно срещу друго. Това е етапа, когато ние хората трябва да осмислим ценностите, които отговарят на оста, която засяга пълнолунието. Оста Дева-Риби е подвижна и говори от една страна за практичните неща от нашето ежедневие, отговорността ни към работата, здравето и

нагласата ни да бъдем полезни на обществото.

От друга страна, знак Риби ни извежда извън границите на средата около нас и задълженията. С енергията на знак Риби се учим да излизаме от материята и границите на понятното.

Сайтът на астролог Венета Матева

Слънцето в знак Риби ни учи да усещаме и да се спасяваме с повече духовна нагласа, милосърдие и приемане на ситуациите, които ни заобикалят. Луната в знак Дева ни дава възможност да оценим с малко повече егоизъм, това което правим. Дали то не е донякъде излишно за нас и дали няма да е по-добре да се освободим от излишните ангажименти, които е много възможно сами да сме поели без особена необходимост?

Помислете за рутината,

в която всеки един от нас е потънал. Замислете се, че така нареченото ежедневие ни предоставя много повече възможности, отколкото ние си позволяваме да използваме. Дали потънали в работа и ежедневни грижи, не е по-добре да помислим за душата си. Тя оцелява, но това съвсем не е достатъчно за да се чувстваме добре и да бъдем удовлетворени от живота си. Нека тези дни помислим за нашия вътрешен свят с всичките му истински желания за мир, спокойствие и топлина. Това Пълнолуние е подходящо да помислим върху начина си на хранене, диета и хигиенни навици. Анализирайте тези сфери и

променете отношението си към тях, ако има нужда.

Безусловна подкрепа на събитието ще дава свежия Уран, която уверено ще ни подкрепя за промяна. Прегръдката на Слънцето и Нептун ще ни вдъхва вяра и ще ни вдъхновява да преследваме своите цели и мечти.

Събитието ще бъде усетено най-много от родените между 6-и и 9-и март, юни, септември и декември. Те могат да изпитват повече напрежение, нервност и неразположение.

Избягвайте взимане на важни решения

и крайни избори.

Във времето на намаляваща Луна в следващите две седмици са ефективни диетите за отслабване, процедурите за детокс на организма, отстраняване на туморни образувания и довършване на стари дела.

Не правете медицински интервенции и операции два дни след и преди точното време на Пълнолунието. Има риск от кръвоизливи.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара