Денят на жената наближава – имате идеална възможност да подарите мечтаната чанта, която може да допълни подобаващо и най-претенциозните пролетни тоалети.

чанта от ССС

Богата селекция от цветове, материи и размери може да намерите в предлагането на CCC, сред марките Jenny Fairy, Lasocki, Gino Rossi и DeeZee.

Последните предложения на бранда Jenny Fairy включват мини чанта с декоративни волани в нюанси на кафявото; голям, удобен шопър в пастелни цветове; както и лачен, елегантен модел, идеален за вечеря навън с половинката, парти или по-специален повод. Марката Lasocki, от друга страна, символизира не само вечна елегантност, но и представя най-новите модни тенденции.

Кожени шопъри, класически крос боди чанти или малки чанти за рамо в нюанс на пастелно синьо са само част от предложенията на марката Lasocki.

CCC предлага дамски чанти в различни стилове и размери, така че лесно да бъдат съчетани с индивидуалния начин на обличане и конкретния повод. Кожени багети или класически клъчове? Можем да ги открием в широката гама на марката Gino Rossi. В предложенията на DeeZee погледите привличат малките чанти с декоративна дръжка и чанти саше с джобове и верижка, която позволява да ги носите на рамо.

Богатата гама от дамски чанти може да намерите в магазините CCC, на ccc.eu и в мобилното приложение на марката.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара