Утре, на 11 септември 2016 г., в Южния парк (голямата поляна до бул. Гоце Делчев) в София специална грил-зона ще изненада хиляди столичани със забавни активности за малки и големи, приятна музика и най-вече – с вкусна храна. През целия ден финалното събитие от поредицата Coca-Cola Chill & Grill ще посреща столичани и техните семейства. Гостите ще могат да приготвят апетитни грил-изкушения по свой вкус, а най-активните участници ще имат шанса да се качат на масата на Coca-Cola високо в небето, където ще опитат ястията на финалистите от първия сезон на Master Chef – Симеон, Елена и Аврам, приготвени лично за тях.

DinnerInTheSky

Събитието в София, част от инициативата #ДаСеХранимЗаедно, ще зарадва семействата както с приятни забавления за малки и големи, така и с полезните и ценни съвети на четирима от най-популярните кулинарни блогъри у нас – Сандра Алексиева (1001 рецепти), Ани Шакарян (Vkusnoteka), Ваня Георгиева (Culinary with Me) и добре познатата на майките от телевизионния екран водеща Даниела Колева. Дамите ще демонстрират своите умения и трикове и ще помагат на гостите да приготвят неповторими грил-творения. След вкусните демонстрациите прекрасните кулинари, заедно с помощници от публиката, ще влязат в оспорвана грил-битка.

7 (2)

Кулминацията ще бъде вечеря високо в небето, на която избрани късметлии ще се насладят на незабравима вечер с панорамна гледка на 40 метра над земята. Над 50 от гостите на Coca-Cola Chill & Grill в неделя ще имат шанса да спечелят вечеря високо в небето. Известните кулинари от формата Master Chef – Симеон, Елена и Аврам ще приготвят специални грил-изкушения за късметлиите.

Corn

През целия неделен ден актьорът Ники Станоев ще се грижи за доброто настроение, а за най-малките са подготвени специално куклено шоу, водни игри и много спортни забавления. В края на деня концерт с младите български таланти и групи Rewind, Funky Miracle, Brazz ViliDJ ще допринесе за още по-приятната обстановка. Хубавата музика и добро настроение са гарантирани.

Chill&Grill Meal

Чрез инициативата #ДаСеХранимЗаедно Coca-Cola изразява своето убеждение, че щастието се крие в споделените мигове, каквито са семейните моменти, прекарани около масата.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара