През месец октомври 2015 година няма да има изненади. Повечето събития ще се окажат закономерно следствие на по-рано извършени действия и ще съдействат за осъществяването на вашите цели и стремежи. Ако търсите успех: бъдете последователни и целеустремени, но в никакъв случай не се суетете и не прибързвайте. През този месец на спокойните и практични хора, които не витаят в облаците, а твърдо са стъпили на земята, ще им върви и в работата, и в любовта.

timepiece-745988_640

Началото на октомври е добро време за хората с творчески професии, а в средата на месеца, транзитния Юпитер, който преминава през знака Дева, ще ви помогне да станете практични, мъдри и благодарение на това ще намерите своето място в живота. В този период звездите ще покровителстват скромните, трудолюбиви хора.

В любовта ще провърви на тези, които могат да направят на партньора си впечатление на сериозни и надеждни. Лекомислените любовни интриги ще имат лоши последствия за репутацията.

Изготвяне на безплатен хороскоп 

По-подборна информация


ovenОвен

Звездите ви съветват да не правите отстъпки, особено ако се касае за някакви принципни въпроси. Но ако е в интерес на общуването, можете да правите дребни компромиси, те ще помогнат да бъдат изгладени острите ъгли. Нека емоциите бъдат положителни. Сега във всичко се придържайте към златната среда.

През октомври на Овните ще им се иска да получат страстни признания и е възможно дори да се замислят за роман в страни. Звездите предупреждават да не преминавате границата на позволеното. Макар, че това ще ви ободри, постарайте се да не губите контрол над ситуацията.

През първата половина на месеца, Овните не трябва да разчитат на успех и късмет.  Обстоятелствата няма да ви позволят да постигнете определено положение сега. Възможно е кредиторите ви да поискат връщане на дълговете.

През октомври Овните ще се чувстват добре, независимо от капризите на есенното време. Звездите ви съветват да не се преуморявате. Трябва да употребявате повече плодове, зеленчуци и богати на белтъчини продукти. А от тежка и мазна храна е най-добре изобщо да се откажете. Старайте се да укрепите имунитета си, заемете се с профилактика на заболявания на черния дроб.

teletsТелец

На Телците през октомври ще им се наложи да се върнат към неизпълнените обещания и незавършените дела. Те ще успеят да се справят с всяко нещо, затова не трябва да се боят да пробват някакви нови свои качества.

През този месец Телците ще се стремят да направят своите отношения с партньорите си идеални във всички отношения. За да започнете нещо да променяте трябва първо да определите какво не достига на вашата двойка, за да е пълно щастието. Ако успеете да изясните това, то във вашите отношения ще се появят нови, ярки емоции.

През октомври трудолюбието и упорството на Телците задължително ще бъде възнаградено. През този период, вие може да разчитате на материално възнаграждение или повишение по кариерната стълбица. Не се притеснявайте да претендирате за награда, която действително сте си заслужили, трябва да отстоявате своите интереси.

Бъдете внимателни когато шофирате, защото има голяма вероятност да попаднете в пътно-транспортно произшествие.

По-често се разхождайте на чист въздух, това ще окаже положително въздействие и върху настроението, и върху съня ви. Избягвайте пикантната и тежка храна. Пийте повече прясно изцедени плодови и зеленчукови сокове.

bliznatsiБлизнаци

Средата на есента ще бъде много благоприятен период за Близнаците. Много успешни ще се окажат творческите начинания. Месец октомври е подходящо време за Близнаците за усвояване на нова професия и за проява на тези черти от характера, за които околните дори не са се досещали.

Семейният живот на Близнаците през октомври ще бъде доста напрегнат, но независимо от това ще се чувствате напълно комфортно. При възпитанието на децата ще ви се наложи да проявите по-голяма строгост.

Що се отнася до финансите, то през първата половина на месеца те ще останат в сферата на пожелателното. Има висок риск от загуби, затова решението на комерсиалните въпроси и правенето на големи покупки е най-добре да отложите.

През втората половина на октомври, делата ви ще тръгнат на горе и вие ще усетите плодовете на своя труд.

През втората половина на месеца уязвими органи за Близнаците ще бъдат сърцето и бъбреците. Старайте се да не ги претоварвате и се придържайте към предписаното ви лечение.

rakРак

Октомври, за представителите на зодиакалния знак Рак, ще стане време на противопоставяне. При това, преди всичко, ще става въпрос за борба със самите себе си. Раците ще изпитват някакво вътрешно противоречие. По всяка вероятност това ще бъде свързано с работата. Възможно е просто да са малко уморени и да им е нужна малка почивка.

През октомври, обстановката в дома на Раците няма да бъде много благоприятна. Някакви клюки ще станат причина за голяма разправия.

В професионалната сфера очаквайте промени и нестабилност, но в средата на месеца е вероятно да получите неочаквани парични постъпления, а също подаръци и премии.

През октомври, при Раците могат да се обострят хронични заболявания. В средата на месеца е добре да осигурите на своя организъм необходимото количество калций и други полезни вещества, които укрепват костната система. Балансираното и редовно хранене ще ви помогне да приведете в норма дейността на стомашно-чревния тракт.

lionЛъв

През октомври 2015 година на Лъвовете ще им се наложи бързо да взимат решения и да действат. Затова предварително трябва да пресмятат всички възможни варианти на своите действия. Да не забравят, че от всяка ситуация винаги има изход. През октомври с вас няма да бъде скучно, ще вдъхновявате околните и ще ги зареждате с позитивно настроение.

През този период не се препоръчва участие в авантюри. Звездите ви съветват да бъдете доволни от това, което ви предлага съдбата. Трябва да отделяте повече време на любимия си човек. В личния живот ще ви се наложи отново да преминете през някои жизнени уроци и да поработите над грешките. Звездите ви съветват да се отнасяте с разбиране към детските занимания.

Във финансов план не всичко ще бъде благополучно, затова на Лъвовете ще им се наложи леко да смирят своите царствени изисквания и добре да оценят материалните си възможности. Когато разговаряте с приятели и роднини сдържайте своята раздразнителност, иначе рискувате да засегнете много близките си хора.

Психическото състояние на Лъвовете през октомври 2015 година ще бъде доста неустойчиво. Не са изключени стресови ситуации. Не забравяйте за закаляващите процедури и редовно употребявайте чесън и лук в храната си.

devaДева

През октомври, неприятелите ще бъдат в състояние да ви причинят много неприятности. В резултат на клюки репутацията ви може да бъде силно разклатена в очите на обществеността. Звездите ви съветват да преосмислите предишните си връзки, защото някои от тях не са ви необходими. Също не трябва да афиширате плановете си, за да не провокирате нови интриги.

През първата половина на октомври ви очакват нови романтични запознанства.  Няма да скучаете. По-голямата част от тези запознанства, ще завършат като банални флиртове. Не трябва да се надявате на дълбоки чувства.

През октомври за вас ще настъпи оживяване в професионалната сфера. Ако имате някакъв оригинален план, предложете го на шефовете си, те вероятно ще одобрят вашата творческа инициатива. Най-добре е да работите само с надеждни и проверени хора.

При лечение на заболявания през октомври Девите си струва да отдадат предпочитание на натурални продукти, защото синтетичните лекарства ще провокират обостряне на алергични реакции. Най-уязвимото ви място ще бъдат стъпалата. Употребявайте продукти, богати на желязо, йод и фосфор. Чистият въздух и физическото натоварване ще ви помогнат да се справите с раздразнителността и спадовете в настроението.

vezniВезни

Октомври е чудесен период за начало на нови, големи проекти. През този месец околните ще се равняват по вас, затова бъдете дружелюбни и споделяйте с тях своя оптимизъм. Хороскопът показва, че през октомври на Везните ще им се наложи да преминат отново някои жизнени уроци: някои събития във вашата съдба ще се повторят. Това ще бъде свързано с личния ви живот или с финансови въпроси.

Относно емоциите, планетите ви съветват да се вслушвате в своята интуиция. Благодарение на това, ще започнете да разбирате по-добре желанията и действията на близките си хора.

Общуването с децата е най-добре да се гради върху доверие и равноправие.

През първата половина на октомври Везните ще бъдат натоварени с много работа. Бъдете внимателни и стриктни в служебните си дейности, реагирайте незабавно на измененията на обстановката. Старайте се да привличате към своите ангажименти колкото е възможно повече хора, защото екипната дейност ще ви донесе добър успех.

Заради желанието ви да преяждате могат да възникнат проблеми с излишни килограми. Старайте се да отделяте повече време за физическо натоварване.

scorpioСкорпион

Вашите начинанията ще се осъществяват с много усилия. Не бързайте да въвличате околните за своите си интереси. Планетите съветват през октомври да се съсредоточите върху решаването на лични въпроси и да обобщите резултатите. Втората половина на месеца е много подходяща да експериментирате с външността си. Заемете се с корекция на фигурата, променете прическата, отидете на козметик.

Най-добрият начин Скорпионите да подредят личния си живот е по-често да проявяват инициатива. Планетите ви напомнят, че отношенията между двама влюбени изискват постоянно внимание и грижа. На подрастващото поколение сега са му нужни вашият богат жизнен опит и мъдрите ви съвети.

Постарайте се да съберете силите си, през този месец ще имате шанс да осъществите намеренията си относно кариерата. Проявявайте самостоятелност, занимавайте се със самообучение. Качествено изпълнената работа ще стане добра препоръка за повишение в службата.

Заради нередовно хранене при Скорпионите през октомври могат да възникнат проблеми с храносмилането. Не са изключени алергични реакции. В началото на зимата е важно да вземете мерки за укрепване на имунитета. Старайте се повече време да прекарвате на чист въздух. През този месец е добре да употребявате повече плодове и зеленчуци. Полезни са отвари от маточина, мента, равен

streletzСтрелец

Началото на октомври е благоприятно време за изглаждане на любовните отношения на Стрелците. Прекрасно средство за възстановяване на пламъка и яркостта на чувствата ще бъде излизането ви сред хората, на романтична вечеря в ресторант. През този месец е напълно възможно тези отношения да се превърнат в официален съюз. Хармонията в любовта ще ви позволи да впрегнете цялата си енергия за изпълнението на своите задължения. От това зависи вашата по-нататъшна кариера и ще ви се наложи да се потрудите доста.

В началото на октомври, ентусиазмът на Стрелците ще им помогне да поемат нагоре по кариерната стълбица. Звездите ви съветват да не обръщате внимание на финансовите трудности и смело да прокарвате нови пътища. В края на октомври ще ви се наложи да връщате дългове. Работата с техника може да бъде опасна за вас, не шофирайте, не летете със самолет.

Ако не се чувствате добре, непременно се обърнете към лекар, не се лекувайте сами. Препоръчват ви се редовни физически натоварвания. Обърнете внимание на храненето си, не претоварвайте черния дроб, защото в този период от време той ще бъде много уязвим.

kozirogКозирог

Светилата не съветват Козирозите да планират каквито и да било важни дела в началото на октомври, защото този период ще се окаже изключително сложен в психологически план. Средата на есента, по принцип, ще бъде много напрегнато време за Козирозите, както от към събития, така и в емоционален план. В подобна обстановка дори на представителите на такъв спокоен и въздържан знак, като Козирог, ще им бъде трудно да избегнат емоционалния срив. В края на октомври планетите ви съветват да смените обстановката и да се разсеете леко.

В разгара на есента Козирозите ще изпитат цялата гама от любовни преживявания: от обида и ревност до хармония и пълно единение със своята половинка. Има голяма вероятност в края на месеца вашият партньор да стане излишно взискателен в битов план.

В професионалната сфера на Козирозите ще им се наложи активно да отстояват собствените си интереси. За щастие в края на октомври вашите усилия ще ви се отплатят с лихва, затова в никакъв случай не спирайте.

Отделяйте повече време за почивка, видим ще бъде резултатът от прием на витамини. В средата на есента ще бъдете поддатливи на простудни заболяване. През този период трябва да укрепвате своята костна система употребявайки повече продукти, богати на калций.

vodoleiВодолей

Амбициите на Водолеите през този месец няма да съвпадат с реалните им възможности. Октомври ще бъде важно време за вас. В този период ще се появят възможности да оправите стари гафове и да поработите над грешките в живота си. Сега съдбата ще ви постави пред някакъв избор. Възможно е да решите да смените професията или кардинално да измените нещо в своя живот. В края на октомври Водолеите трябва да бъдат дисциплинирани, отговорни и с добра концентрация.

В началото на октомври, в любовната сфера, представителите на знака Водолей ще бъдат разтревожени от стари разногласия и проблеми. Психологическият дискомфорт още по-силно ще изостри неразбирането. За да постигнете равновесие в двойката – понякога оставяйте лидерската роля на половинката си.

В професионален план: през този месец ще ви се наложи да се справяте с огромен обем информация и натоварването ще бъде максимално. Впрочем, от тази ситуация вие можете да извлечете за себе си определена изгода: да придобиете опит в нови, непознати дейности. Според хороскопа, сключване на сделки и подписване на договори трябва да осъществявате в средата на месеца.

Ако имате проблеми с черния дроб и бъбреците, през октомври тези проблемите могат да се обострят. Не е лошо да преминете някакви изследвания, за да сте по-наясно със състоянието на здравето си.

ribiРиби

Планетите съветват Рибите през октомври да бъдат избирателни в общуването и да контролират своите думи. При решаването на различни въпроси е добре да се облегнете на постигнатия вече опит. Точно сега не е добре да се заигравате със съдбата си и не очаквайте големия джакпот.

Ситуацията на любовния фронт при Рибите през октомври ще изглежда изключително спокойна и хармонична. Ако не сте обвързани с партньорски взаимоотношения, планетите не ви съветват да правите това през този месец. Старайте се внимателно да следите за нещата и не си изграждайте идеали.

Децата ще ви създадат доста притеснения през този месец.

Планетите не ви съветват да сключвате големи сделки, да подписвате важни документи, а също и да планирате дълги пътувания през октомври. Във финансов план, средата на месеца ще се окаже много сложен период и ще ви се наложи да икономисвате здраво.

В средата на есента, на Рибите се препоръчва да продължат комплекса от профилактични мероприятия. Не трябва да си правят експерименти, най-добре е да приемат проверени средства.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара