Премиерното предаване в програмата на 24KITCHEN – „Нещо сладко с Павел Павлов“, е изцяло българска продукция, която ще ни въведе в изкуството на десертите с експертната помощ на шеф Павел Павлов. Зрителите ще имат възможност да го следят от 10 септември, всеки ден, в 14 часа.

„Този път ще предложим среща с професионален готвач и то от световна величина. Досега в българските продукции дадохме възможност на публиката да се вдъхнови от изключителната страст към храната на Йоли и Божана. Сега предлагаме различен поглед и фокус върху високото майсторство на човек, който е избрал кухнята за своя професия.“ – обясни програмният директор на Фокс Нетуъркс Груп за Балканите Весела Димитрова.

Павел е не само обаятелен и харизматичен, но и изключителен професионалист, който с желание споделя богатия си опит и майсторски тайни.

Младият сладкар обича да пътува и да експериментира. Започва кариерата си в България и усъвършенства професионалните си умения на различни места в Европа и Америка.

Шеф Павлов е единственият български сладкар член на Норвежкия кулинарен отбор. В момента живее и работи в Норвегия, където открива и страстта си към изключително взискателната, предизвикателна, но и вдъхновяваща работа с шоколада.

Едни от най-вълнуващите моменти в професионалния му живот са свързани с това, че е готвил за краля на Норвегия, за рок легендите от „Kiss“, за поп идола Джъстин Бийбър, както и за много холивудски звезди. Стремежът на шеф Павел Павлов е да създава съвършени произведения на кулинарното изкуство. Не спира да търси нови вкусове и да работи върху стила и техниките си.

В двадесетте епизода на предаването „Нещо сладко с Павел Павлов“ майстор-сладкарят ще сподели рецепти и кулинарни техники за приготвяне на някои от любимите си десерти, които ще ни впечатлят с разнообразие от вкусове. Сред рецептите ще има подходящи, както за начинаещи любители сладкари, така и за по-напреднали – торта от сладък картоф с мус от лайм, сладоледени близалки с шоколадова глазура, модерно тирамису, деконструиран лимонов тарт, монопорционна торта с крем от манго и огледална заливка от бял шоколад, гофрети със сладко от круши и много други.
„Перфектният десерт е баланс, който всеки сам трябва да открие.“ – съветва Павел Павлов.

Продукцията е поверена на продуцентската компания „Бон Нет“, реализирала на българския телевизионен пазар успешни проекти като „Бон Апети“, „Домашни рецепти с Йоли“, както и „Лесни рецепти с Ненад“.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара