Едно от четири деца не вижда добре. A вашето дете?

Mesec_na detskoto_zrenie (6)

Оптики Grand & Joy Optics обявяват септември за Месец на детското зрение. В рамките на кампанията всяко дете ще може да премине безплатен очен тест за проверка на зрението. Тестът е бърз и безболезнен. Подходящ е за деца над 6-годишна възраст. Специалистите от оптики Grand & Joy Optics ще посъветват родителите на децата, при които апаратурата отчита отклонение от нормата, задължително да бъдат прегледани от лекар – детски офталмолог.

Mesec_na detskoto_zrenie (5)

Колкото по-рано се диагностицира даден проблем, толкова по-големи са шансовете за неговото разрешаване. Редовните профилактични прегледи на деца, чиито родители имат очни проблеми или заболявания са задължителни.

Mesec_na detskoto_zrenie (1)

За деца под 6-годишна възраст препоръчваме консултация в специализираната детска оптика Kid Оptics в гр. София на бул. Мария Луиза 41., във Варна – Joy Optics в Grand Mall Varna (ниво-2) и в Бургас в Grand Optics – Galleria Burgas (партер). Там се правят безплатни скрининги на деца от 6 месечна възраст. Изследването се извършва с апарат PlusoptiX – специализиран детски авторефрактометър, който от дистанция измерва диоптрите на очите. Измерването трае секунди, безболезнено е и се възприема от децата като игра.

Mesec_na detskoto_zrenie (1)

В рамките на кампанията, освен безплатен очен скрининг, можете да се възползвате и от 25 % отстъпка за всички детски диоптрични очила и аксесоари, 30 % отстъпка за детски слънчеви очила, както и от специални промоционални цени на някои продукти за детското зрение. Повече информация, както и каталог с детските модели можете да намерите на www.grandoptics.bg и www.joyoptics.bg.

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара