Лидия Иванова представи официалната фотосесия, която е направена специално за участието й в един от най-престижните американски конкурси Queen of the Universe, който се провежда под егидата на Юнеско. Събитието ще се проведе през декември в Лос Анджелис.

IMG_5058Фотосесията е заснета в България от модния фотограф Теди Грозданов. Лидия Иванова представя визия с народна носия и бански, на които е с лентата на България.

Лидия Иванова е сред претендентките на „Queen of the Universe“. За да се включи в него, представителката на нашата страна е направила множество разработки за проблемите в световен мащаб и тяхното решение, като по този начин е заела позицията, за която се борят представителки от целия свят. “Queen of the Universe“ е един от малкото изцяло благотворителни конкурси.

IMG_5294

Тази година каузата на конкурса цели да подпомогне образованието на деца от Третия свят. Лидия успява да спечели журито с идея за своя кампания, която е под мото „Предай нататък, за да сбъднеш мечта“.

IMG_5223

Самата тя споделя, че образованието за нея е най-силното оръжие и всеки човек заслужава този шанс. В момента Лидия изучава медицина в Лос Анджелис с отличен успех, за да може след това да специализира пластична хирургия.

IMG_5110

За конкурса е направено и кратко видео, което показва малка част от красивата природа на страната. Видеото е дело на Николай Гарабедян – режисьор и продуцент на хитовия сериал „Типично“.

 

 

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара