Ние майките сме истински героини, независимо от ситуацията, в която сме поставени или моментите, които трябва да преживяваме. Доказано е, че една майка може да върши няколко неща наведнъж, без дори да осъзнава какво се случва наоколо. Майките можем да даваме сила,кураж и любов на децата и семействата си, когато те имат истинска нужда от нас, а това е колелото на живота – безкраен процес на отдаденост, грижа, внимание и чувство за пълноценност.

Да вземаш и да носиш отговорност е призвание. Всяка майка заслужава да бъде оценена, подкрепяна и свободна, а не ограничавана от обстоятелства, хора, проблеми.

Ако попадате на нас за първи път, вероятно не сте напълно запознати с това – кои сме ние, какви са нашите цели и дейност. Нашата основна цел е да създадем полезен,

комуникационен канал за деца,

предоставяйки реална възможност на тези, които влияят върху тях, главно родители и учители, лекари и други професионалисти, да участват в различни уебинари, конференции, програми. Основната ни задача е да изградим среда, в която те имат възможност да придобиват нови знания и помощни умения, които ще приложат и използват, за да подпомогнат развитието на своите деца. Това е проектът “Девелопия”, създаден и изпълнен с полезни съвети, ценни препоръки и най-вече общност от родители, които споделят, помагат си и откриват себе си всеки ден, ранното детско развитие, възпитание и взаимоотношения.

Какво е #СуперМама?

В последните няколко месеца, екипът ни работи за изграждането на нови три направления, които да представляват основен фокус при обсъждането и представянето на различни теми и заглавия пред родители, деца и специалисти. Прекарвайки часове в дискусии, разговори и обсъждания, създадохме и кампанията за #супермайки, които искат да бъдат част от една затворена общност на можещите, знаещите, търсещите, откриващите.

Така и се породи идеята за #СуперМама – #МамаМоже. Това е кампания, която дава възможност на настоящи или бъдещи майки да получават различни безплатни ресурси, онлайн уебинари, полезни съвети, препоръки от доказани специалисти в сферата на ранното детско развитие, възпитание, семейни взаимоотношения, родителство, грижа, здраве, психология и т.н.

Ние даваме шанс на всяка да бъде отдадена, истинска и с ясната представа, че родителството е труден, сложен и времеви процес, но не и невъзможен. Ние искаме всяка мама да бъде полезна на себе си, на детето си/децата си, на семейството си и на хората около себе си – приятелки, близки, роднини, познати, колеги.

Как може да се включите и да бъдете част от проекта?

Всяка мама може да се включи като попълни кратък въпросник/регистрационна форма. Там тя ще трябва да отговори на няколко ключови и значими за нас въпроси при избора и селекцията след това.

Линк за регистрации:  https://bit.ly/3gTiwbH

Историята на любовта между майката, детето и семейството е морал, саможертва, поякога вина, но никога провал. Жените са силни такива, каквито са. Те могат да се справят с предизвикателствата на времето, да бъдат опора.

Силната връзка с майката изгражда една сигурност и увереност у детето да изучава света, готовност, че може да разреши различни проблеми и да достигне пълния си потенциал. Дори генетиката подкрепя ролята на майката в израстването на малчуганите.

В Света има над 2 милиарда майки и всички те имат общи черти помежду си. Всички желаят да се погрижат за благополучието, развитието на своите деца и семейство. Заложено е в гените ни да бъдем грижовни, да обичаме и да даваме любов.

Бъдете част от общността на #СуперМами и Девелопия.

 

 

 

 

 

 

 

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара