На 15 септември стартира най-новото музикално шоу в програмата на Българската национална телевизия – „Музика безкрай“.  Всяка сряда от 21:00 ч., зрителите ще могат да се насладят на атрактивно телевизионно шоу с най-големите имена от българската поп и рок музика и техните песни-легенди, оставили трайна следа в сърцата на няколко поколения българи.  Водещ на музикалното шоу е чаровната и талантлива певица Деси Добрева.

„Щастлива съм, че мога да бъда част от този прекрасен формат, в който ще представим най-доброто от българската популярна музика. Вълнувам се от предстоящите срещи с легендарните наши изпълнители и нямам търпение да кажа „Добър вечер!“ от сцената на „Музика безкрай!“”, споделя Деси Добрева.

В „Музика безкрай“ бенд от изявени музиканти с ръководител Дани Милев ще съпровожда певците. Зрителите на Българската национална телевизия ще могат да се насладят на непринудена артистична атмосфера, в която водещата ще разговаря откровено с гостите, но и ще ги изненадва.

Любими песни, веселие и емоционални откровения за богатата история на популярната музика и бъдещето ѝ ще превръща всяка сряда вечер по БНТ в празник.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара